A Marvel’s Spider-Man 2 szinkronszínészei Venomról beszélnek

A Marvel’s Spider-Man 2 szinkronszínészei egy sor rejtélyes tweeten feldobják a közelgő játék nyilvánvaló antagonistáját, ami előrevetíti, hogy mi fog következni.

 

A Marvel’s Spider-Man 2 szinkronszínészei egy sor rejtélyes tweettel hype-olták fel a játék nyilvánvaló antagonistáját, Venomot. A színészek nem sokat árultak el a játékról azon túl, hogy a karakter „uralkodik”. Ez egyike annak a több ugratásnak, amit a színészek, konkrétan Tony Todd, a Twitteren elejtettek Venom szerepével kapcsolatban a Marvel’s Spider-Man 2-ben az évek során.

A Marvel’s Spider-Man 2-t hivatalosan 2021-ben mutatták be, a Marvel’s Spider-Man és a Spider-Man: Miles Morales sikere után. Maga a trailer tartalmazott néhány meglepetést a rajongók számára, amiben a két karakter egymás mellett harcolva mutatkozott be. Kraven, a vadász narrálta a trailert, és utalt arra, hogy a címszereplőkre fog vadászni, mivel méltó vadászatot tartanak rá. A trailer utolsó képsorából azonban kiderült, hogy Kraven valójában Venomról beszélt, és utalt arra, hogy a karakter lesz az igazi prédája.

Nem sokkal a trailer megjelenése után hivatalosan is kiderült, hogy a Marvel Pókember 2-ben Tony Todd fogja Venom hangját megszólaltatni. A horror ikon Todd talán a Candyman franchise-ban és a Final Destination filmekben játszott szerepeiről ismert, és az életrajza egészen a 80-as évekig visszanyúlik. Az évek során filmekben, televízióban és videojátékokban is rengeteg szinkronszínészi munkát végzett. Egy nemrégiben közzétett bejegyzésében a színész nem sok mindent mondott azon túl, hogy karaktere uralkodik, és a játékosoknak vigyázniuk kell. Peter Parker szinkronszínésze, Yuri Lowenthal is alátámasztotta ezt a kijelentést, mielőtt Miles Morales Nadji Jeter dobta be a saját rejtélyes tweetjét. Konkrétan kijelentette, hogy a játékosok nem állnak készen arra, ami jön.

Amióta Tony Todd szereposztása kiderült, a színész rendszeresen posztolt frissítéseket a játékkal kapcsolatban. A Venom színésze 2022 májusában azzal ugratott, hogy motion capture-t csinál, feltehetően a Pókember 2. című filmhez. Korábban is ugratott már azzal, hogy mekkora lesz a játék, de szándékosan kerüli, hogy bármi fontosat eláruljon, és az sem világos, hogy a karakter mekkora vagy mekkora szerepet kap majd a készülő részben.

Venom nem szerepelt az első játékban, de egy utójátékos jelenetben megjelent egy erősen utalt szimbióta, ami a karakter szimbiótája lehetett. Ez rengeteg találgatáshoz vezetett a karakterrel kapcsolatban, beleértve azt az elképzelést is, hogy Harry Osborne lehet Venom és Green Goblin is. A tervezett 2023-as megjelenési dátum ellenére az Insomniac Games és a Sony eddig lazán kezelte a játék promócióját. Emiatt úgy tűnik, hogy a játék fejlesztésével kapcsolatos frissítések csak akkor bukkannak fel, amikor olyan színészek, mint Tony Todd titokzatosan tweetelnek róluk, és a rajongóknak egyelőre be kell érniük ennyivel.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu