A periféria: második évadot kaphat a William Gibson bestsellerén alapuló sorozat?!

MOZI HÍREK – A Westworld alkotóitól származó sci-fi dráma-sorozat, A periféria (The Peripheral) főszereplője Chloë Grace Moretz.

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Chloë Grace Moretz főszereplésével készült sci-fi dráma, A periféria (The Peripheral) – amelyről mi is elismerően írtunk; kritikánkat lásd itt – kaphat egy második évadot a Prime Videón.

William Gibson azonos című bestseller regénye alapján készült sorozat a Westworld alkotóitól, Lisa Joy és Jonathan Nolan Kilter Films nevű cégtől származik, amely az Amazon stúdióval kötött átfogó szerződést.

„Izgatottan várjuk, hogy folytassuk az utazást a második évadban és elmélyedjünk Gibson hihetetlen világába” – mondta Joy és Nolan.

Nyilatkozatukban így folytatták: „Scott Smith, Vincenzo Natali, és az egész csapat nevében hálásak vagyunk partnereinknek az Amazonnál, és legfőképpen, a rajongóknak.”

Vernon Sanders, az Amazon Studios globális televíziózásért felelős vezetője hozzátette: „William őrült története Scott, Jonathan és Lisa zseniális interpretálásában, felejthetetlen utazást hoztak a mi globális közönségünk számára, és nagyon örülünk annak, ahogyan fogadták a sorozatot. Alig várjuk, hogy kiterjesszük partnerségünket a Warner Bros. Kilter Films-szel, ahogy ez az egyedülállóan ambiciózus sorozat tovább folytatódik.”

A periféria Flynne Fisher (Moretz) történetét követi, aki a holnap Amerikájának egy elfeledett sarkában próbálja összetartani széthullott családja darabjait. A nő okos, ambiciózus és halálra van ítélve. Nincs jövője; egészen addig, amíg a jövő be nem kopogtat hozzá.

Az október 21-én debütált első évadban Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy és Austin Rising is szerepelt.

A széria az Amazon Studios és a Warner Bros. Television gyártásában készül, a Kilter Films közreműködésével. Az executive producerek Scott B. Smith (A Simple Plan), a készítő és showrunner, Vincenzo Natali rendező, Athena Wickham és Steven Hoban, valamint Joy és Nolan.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu