Marvel’s Midnight Suns: jön a Venom DLC – már azt is tudjuk, mikor!

A klasszikus Pókember-gonosz Venom végre csatlakozik a Marvel’s Midnight Suns szereplőihez, mint toborozható hős a közelgő Redemption DLC csomagban.

 

 

Hivatalosan is leleplezték Venom karakterét, mint a Marvel’s Midnight Suns következő, február 23-án érkező DLC-jének tartalmát. A Firaxis által fejlesztett játék másképp közelíti meg a szuperhősök harcát.

A Midnight Suns a kritikusoktól dicséretet kapott, de ez a dicséret nem jelentkezett eladásokban.

A játékot a Take-Two Interactive adja ki, amelynek vezérigazgatója, Strauss Zelnick nemrég „kereskedelmi bukásnak” nevezte a Midnight Sunst.

A Redemption DLC, amely a tervek szerint február 23-án jelenik meg, lehetőséget ad a Midnight Suns játékosainak, hogy a rajongók kedvenc Pókember-gonoszát, Venomot is felvegyék a csapatukba. A klasszikus nemezis végre toborozható hősként csatlakozik a Marvel karakterek listájához. A képregények történetében Eddie Brock újságíró és Peter Parker riválisa volt. Miután kapcsolatba került egy érző, tintafekete, idegen, szimbiótának nevezett nyúlós masszával, Eddie és a szimbióta egyetlen rosszindulatú entitássá egyesült, amely Venomnak nevezi magát. A Redemption DLC-ben Eddie Venomként próbál majd vezekelni azokért a tetteiért, amelyeket elkövetett, miközben az alapjáték fő kampánya alatt Lilith, a Marvel’s Midnight Suns főgonoszának rabságában volt.

A DLC 10 hős képességet, rengeteg új kozmetikumot és három új sztoriküldetést tartalmaz. Ezek még több történetet halmoznak fel az alapjátékban található hatalmas mennyiségű narratív tartalomhoz. A DLC tartalmaz egy Abbey-fejlesztést is, amely egy Whisper Web nevű területtel egészíti ki a közös szuperhős-találkozóhelyet. Minden új tartalom azonnal elérhető lesz a Marvel’s Midnight Suns Season Pass tulajdonosai számára. A Redemption a második a Midnight Suns DLC csomagok tervezett sorozatában.

A korábban megjelent, Deadpoolt tartalmazó DLC csomag, amely a The Good, The Bad, and The Undead címet viselte, kedvező kritikát kapott a kritikusoktól, és 75-ös Metacritic pontszámon áll.

Az ezt követő DLC-k között szerepel egy, a vámpír Morbiusra összpontosító csomag. Az utolsó pedig a rajongók által kedvelt X-Men-öregdiák Stormot állítja a középpontba. A játék összes DLC csomagja a tervek szerint 2023-ban jelenik meg.

Forrás: EuroGamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu