The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: kiszivárgott Art Book – vajon lesz kraftolás?

A Nintendo Switch játék gyűjtői kiadásához mellékelt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom művészeti könyve kiszivárgott; ahogy némi infó is a Weapon Crafting-lehetőségekről.

 

 

Kiszivárgott az internetre a hamarosan megjelenő The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Collector’s Edition művészeti könyve. Ez a legújabb kiszivárgás az eddigi legkonkrétabb betekintést nyújtja a játékban várható történésekbe.

A szóban forgó művészeti könyv nem egy önálló termék: a február elején kiadott Nintendo Direct részeként a Nintendo egy Collector’s Editiont is bejelentett a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomhoz.

A csomag 129,99 dollárért kerül forgalomba, és olyan tárgyakat tartalmaz, mint egy Steelbook, egy poszter, egy kitűzőkészlet és a fent említett művészeti könyv. A Collector’s Edition állítólag ugyanazon a napon jelenik meg, mint a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom normál kiadása, így ez egy jelentős kiszivárgás egy még meg nem jelent termékről.

Az Art Book egyes lapjairól készült fotókat osztottak meg az interneten. Nem világos, honnan származik a könyv. Ám a The Legend of Zelda: Breath of the Wild vagy a Zelda-franchise egészének rajongói örömmel hallhatják, hogy nem tartalmaz semmilyen konkrét részletet a játék történetével, nyitott világával, játékmenetével vagy mechanikájával kapcsolatban. Persze, az összes kép tagadhatatlanul spoileres tartalom. Azonban kevés olyan jelentős dolog akad benne, ami miatt a Zelda-rajongóknak ignorálnia kellene.

Ami a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom művészeti könyvben található, az rengeteg felcímkézetlen koncepciórajz. Minden nem általános spoilert elkerülve, a művészeti alkotások a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom környezetére, ellenségeire, NPC-kre, fegyverekre és páncélokra koncentrálnak. Ezek nagy része már látható volt a Nintendo korai trailereiben, de van sok újdonság is.

 

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

 

 

Készíthetünk majd egyedi fegyvereket a Tears of the Kingdom-ban?

 

Úgy tűnik, hogy hasonlóan ahhoz, ahogy Link képes járműveket építeni zonai alkatrészekből, a fegyvereket is ugyanígy lehet megépíteni. A Zonai ereklyék szerte Hyrule-ban fognak heverni. Nem túl nehéz elképzelni, hogy ezek egy része ágyú vagy más fegyver lesz. Visszatekintve a tűzokádó pajzsra, a rá szerelt fej nagyon hasonlít az előzetes autó első kerekein lévő fejekre. Hogy az ilyen típusú fegyvereket is lehet-e járművekre erősíteni, nem tudni, de minden bizonnyal lehetséges.

A járművek és fegyverek kraftolása mellett új típusú tárgyaknak is lehetnek receptjei. Erre egyelőre az egyetlen bizonyíték az új célkövető nyílvessző. Ez a szerkentyű valamiféle zöld mágiát használ, hasonlóan a többi zonai technológiához, de a végén egy halvány gömb is van. A figyelmes rajongók ezt a tárgyat a klasszikus Zelda-ellenségtípusból ismert Keese Eyeballként azonosították, csak hátulról nézve, és ezt képernyőfotó-összehasonlításokkal is bizonyították.

Ez szélesre tárná a kapukat, hogy mi minden lehetséges a Tears of the Kingdom craftingjában, és forradalmasíthatja azt, ahogy a játékosok a közönséges szörnyalkatrészekre tekintenek.

Mindebből az következik, hogy a Nintendo masszívan bővíti a játékosok arzenálját. Ha valaki ragaszkodik egy bizonyos játékstílushoz vagy fegyvertípushoz, akkor megépítheti a sajátját. Még ha a fegyverek tartóssága teljesen változatlan marad is a TotK-ban, ez akkor is arra ösztönzi majd a játékosokat, hogy mindenhol kutakodjanak és kísérletezzenek.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu