[ND] Itt az új Zelda: Tears of the Kingdom előzetes – vajon erre számítottak a rajongók?! [VIDEO]

A Nintendo új The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom videója angol szinkronnal érkezik, és máris megmutatja az új kaland néhány nagy titkát.

 

 

Már csak néhány hónap van hátra, hogy otthon is élvezhessük a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot. Ám egészen a mai napig, a legutóbbi Nintendo Directig szinte semmi részletet nem tudtunk meg a várva várt Switch-exkluzív játékról. A Big N ezt egy új trailerrel orvosolta, amely végre beavat minket a játék néhány nagy titkába.

Az angol nyelven megszólaló videóban láthatjuk, ahogy Ganon új inkarnációja által elpusztul Hyrule. Ennek következtében a fantáziavilág egyes területei felrobbannak, és látszólag lebegve sodródnak. Miután meghallja Zelda szavait, miszerint „túl erős”, az idő hőse beleveti magát a semmibe… ami több olyan akciójelenetet eredményez, amin nehéz nem izgulni.

Szabadon felfedezhetjük majd Hyrule földjeit, valamint az égboltot is.

A zseniális Zelda: Breath of the Wild folytatásának ez a trailere megmutatja a nagyobb méretű ellenségek elleni harcot. Valamint Hyrule olyan részeit, amelyek a régi Zelda-dungeonok stílusát idézik. Továbbá hatalmas réteket, amelyek a felfedezés egyszerű öröméért táplálják az eltévedés vágyát.

„A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásában egy epikus méretű kaland repíti a játékosokat a Hyrule feletti földekre és hatalmas égboltra” – olvasható a Nintendo hivatalos közleményében. A játékosok ismét szabadon mehetnek majd oda, ahová csak akarnak, miközben Link új képességeivel megküzdenek az új környezet számos kihívásával.

 

A járművek – a Zelda: Tears of the Kingdom egyik újdonsága

 

A Tears of the Kingdom korábbi trailerében már láthattunk egyfajta repülő járművet, amivel Link Hyrule egébe szállhat. Azonban az új videóban a hűséges lovakon kívül más mechanikus eszközöket is láthattunk. Például egyfajta autót/tankot, vagy egy hőlégballont.

Érdekes módon a járművek behozásának ötlete már akkor is felmerült, amikor a Breath of the Wildban motorokat említettek. Ez végül a The Ballad of the Chosen extra tartalmában vált valósággá, ahol megjelent a Hylian motorbicikli.

Nem meglepő, hogy az új Zelda saját gyűjtői kiadást is kap, amit szintén az új Directen lepleztek le.

A játék fizikai változata mellett egy művészeti könyvet, egy SteelBookot, egy fémes IconartTM posztert és egy négy darabból álló kitűzőkészletet is kapnak azok, akik hozzájutnak ehhez a különleges kiadáshoz. A gyűjtői kiadás előrendelési kampánya jelenleg lezárult. A Nintendo egy új Link amiibo-figurát is bejelentett. Ez hozzáférést biztosít a játékon belüli anyagokhoz és fegyverekhez, valamint egy különleges skint biztosít Link siklóernyőjéhez.

Forrás: Zelda.com, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu