Itt a Deceit 2 – Egy vadonatúj játék a horror és túlélőjátékok rajongóinak! [VIDEO]

A népszerű szociális horror túlélőjáték, a Deceit folytatása, a Deceit 2 bejelentése megtörtént a World Makers által. A játék elérhető lesz PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen keresztül, és várhatóan 2023-ban jelenik meg.

 

A Deceit 2 új játékmechanikákkal és vizuális frissítéssel érkezik, valamint egy jelentős frissítésre került sor a grafikai megjelenítés terén. A játék vizuális megjelenése teljes egészében az Unreal Engine 5 segítségével készült el a modern platformokra, részletesebb karakterekkel és ijesztő szörnyetegekkel, valamint magasabb minőségű textúrákkal a pályákon.

A Deceit 2 egyik fontos fejlesztése a játékosok száma, amely hatról kilencre nőtt. Ez több lehetőséget kínál a stratégiákra, de növeli az esélyt arra is, hogy valaki a fertőzött lesz. A térképek és a játékmenet átdolgozása történt annak érdekében, hogy megfeleljenek a nagyobb létszámú meccseknek, amelyek intenzív aszimmetrikus cselekményt kínálnak.

A Deceit 2 harci rendszerét átdolgozták, hogy intenzívebb üldözési jeleneteket és új tárgyakat és képességeket kínáljon az ártatlanoknak a fertőzöttek elleni védekezéshez. A játék új és visszatérő karaktereket is tartalmaz az eredeti játékból, akik egy titokzatos szertartás történetét követik, amely tele van véres és álnok cselekedetekkel, hogy több dimenzióban élve túléljék. A játék új eszközökkel, nyomokkal és képességekkel bővült ki, amelyek gazdagabbá teszik az investigációs játékmenetet.

A Deceit 2 a konzolos játékosok számára is elérhetővé válik, így egy teljesen lebilincselő és valóban rémisztő többjátékos játékot kínál, ahol csak az ésszerűen gondolkodók maradnak életben. A ját

A játék 2023-ban jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re (Steamen) is.

A World Makers vezérigazgatója, James Thompson elmondása szerint: „A Deceit 2 az eredeti Deceit játékmenetét ambiciózusan kibővíti, miközben az állandó közösség visszajelzéseit követve átdolgozza és javítja a funkciókat. A PC-s játékosoknak mindenképpen érdemes már most felvenni a Steamen a kívánságlistájukra, de az új Deceit világát először a PlayStation és az Xbox konzolok játékosai is megismerhetik, amikor a Deceit 2 idén megjelenik.”

Összességében a Deceit 2 izgalmas és intenzív játékélményt kínál a horror és a túlélőjátékok rajongóinak. Az új funkcióival, javított vizuális megjelenítésével és növelt játékos számmal a Deceit 2 az egyik legvártabb játékok közé tartozik 2023-ban.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu