Légy az elsők között, akik kipróbálhatják a Wayfindert – indul a zárt béta teszt! [VIDEO]

A Digital Extremes és az Airship Syndicate bejelentette, hogy a karakter-alapú online akció-RPG, a Wayfinder zárt béta tesztjét tartják a PlayStation 5 és PC platformokon február 28-ától. A regisztráció most már elérhető. A Wayfinder Early Access indul májusban a PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokon a Steam-en és az Epic Games Store-ban, majd ősszel következik a teljes ingyenes kiadás több platformon.

 

 

A Wayfinder egy karakter-alapú online akció-RPG, amelyet a Digital Extremes és az Airship Syndicate fejleszt. A játékban a játékosok bejárják az Evenor nevű világot, hogy megtalálják az elveszett Wayfinder Order-t, amely az utolsó reményük az összeomló valóság fenntartására.

A játék első zárt béta tesztje február 28-án kezdődik a PlayStation 5 és PC platformokon, és bárki regisztrálhat a hivatalos weboldalon. Azok a játékosok, akik csatlakoznak a zárt béta teszthez, segíthetnek a játék kialakításában és fejlesztésében, mielőtt a játék későbbi kiadása előtt teljesen elkészül.

Az Early Access májusban indul a PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokon a Steam-en és az Epic Games Store-ban, és a játékosok megkapják az első építkezéseket, a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a közösséghez, és segítsék a játék formálását a teljes kiadás előtt.

Azok számára, akik szeretnének korábban hozzáférni a játékhoz, elérhető lesz a Founders Pack Program, amelynek megvásárlása Early Access hozzáférést ad, és lehetővé teszi, hogy a játékosok csatlakozzanak az Evenorba. Minden csomag tartalmaz különleges és egyedi tárgyakat, mint például kozmetikai tárgyak, háziállatok, lovaglóállatok stb.

A játék folyamatosan új tartalmakkal fog bővülni szezonokban. Minden szezon új karaktert és az ő saját fegyverét tartalmazza, valamint új eseményeket, kihívásokat és még sok más újdonságot kínál a játékosoknak, akik részt vesznek a teszten, valós idejű visszajelzéseket küldhetnek a fejlesztőknek a játékmenet élményével kapcsolatban. A játékosok a játék során megismerhetik a Wayfinder koncepcióját és világát, valamint ki is próbálhatják a játék alapvető funkcióit.

Az Early Access lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok már a hivatalos megjelenés előtt elkezdjék felfedezni a játékot, csatlakozzanak a közösséghez és segítsék a játék fejlesztését. Az Early Access-sel együtt érkezik a Founder’s Pack Program, amely lehetőséget nyújt az előrendelőknek, hogy korai hozzáférést kapjanak a játékhoz. A Founders Pack értékes és egyedi tárgyakat is tartalmaz, amelyek később nem lesznek elérhetőek.

A Wayfinder Seasons részei különféle új tartalmakat kínálnak majd az Early Access során, például új karaktereket és fegyvereket, valamint kihívásokat és eseményeket, amelyek segítségével a játékosok tovább mélyíthetik a játékélményüket.

A játék készítői a jövőben további részleteket osztanak majd meg a játékkal kapcsolatban. A Wayfinder PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, valamint PC-re lesz elérhető az Early Access időszakban, majd később egy ingyenes, teljes verzióban is elérhető lesz a többi platformon.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu