Xbox Game Pass: két vadonatúj ingyenes meglepetés játék is érkezik a szolgáltatásba a héten!

Két új játék is érkezik a héten az Xbox Game Pass szolgáltatásba: egy látványos harci játék, amely 10 év után tér vissza az Xbox platformra és egy ritmus-alapú RPG, amelyben gitárszólókkal küzdhetünk a mechák ellen. Mindkét játék elérhető lesz a konzolokon és a PC-n is.

 

 

Az Xbox Game Pass felhasználói márciusban két új játékkal bővíthetik gyűjteményüket: a Guilty Gear Strive-val és az Infinite Guitars-szal. A Guilty Gear Strive egy harci játék, amely az Arc System Works által fejlesztett és kiadott Guilty Gear sorozat hetedik fő része. A játék 2021-ben jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Windows-ra1, valamint 2021-ben japán arcade gépekre is. A játékban több mint 20 karakter közül választhatunk, akik mind saját stílussal és képességekkel rendelkeznek. A játékmenet számos újítást tartalmaz, például egy fal-törési mechanikát, amely lehetővé teszi új és izgalmas taktikák alkalmazását2. A játék támogatja a kereszt-platformos játszhatóságot is, ami azt jelenti, hogy az Xbox-os játékosok játszhatnak a PC-s és PlayStation-es játékosokkal is.

 

 

Az Infinite Guitars egy ritmus-alapú RPG, amelyet a Nikko Nikko fejlesztett és a Humble Games adott ki. A játékban egy stílusos sci-fi világot fedezhetünk fel, amely tele van óriási mechákkal, gitárpengetős hősökkel és túlzó támadásokkal. A főszereplők JJ, Sam, Kaylee és Ru – négy hulladékos csapat tagja – akik saját erősségekkel és képességekkel rendelkeznek. A harcok során kerülnünk kell az ütem-alapú támadásokat és vissza kell vágnunk elektromos gitárszólókkal. A játék zenéje eredeti rock dalokból áll össze4. Az Infinite Guitars egy napon belül érkezik a Game Pass-be március 10-én.

Mindkét játék elérhető lesz konzolokon (Xbox One és Xbox Series X/S) és PC-n (Windows 10) is. Ha még nem vagy előfizetője a Game Pass-nek, most jó alkalom lehet csatlakozni hozzá. A Game Pass több mint 100 minőségi címet kínál havonta egy alacsony áron. Emellett élvezheted az EA Play előnyeit is ingyen. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu