A Super Mario Bros.: A film beköltözik a Nintendo-játékokba

MOZI HÍREK – Küszöbön áll a Super Mario Bros.: A film vilápremierje, és ebből az alkalomból a játék kifejlesztője, egyben a Nintendo egyik vezetője, Shigeru Miyamoto bejelentette, hogy a játék karakterei ezentúl a film szereplőinek hangján szólalnak meg, ha a felhasználók bekapcsolják a mozis üzemmódot.

 

Ez azt jelenti, hogy Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Seth Rogen, Jack Black és a többi sztár hangja fokozza majd a hangulatot a Mario Bros. világában, sőt olyan jelenetekben is élvezhető lesz majd a „szinkron”, ahol a játékban eredetileg meg sem szólaltak a karakterek. Miyamoto szerint, aki a Super Mario Bros.: A film egyik producere, a Mario Bros.-széria ezzel szintet lép, mert egyesíteni lehet a játék és a mozi világát, új minőséget hozva létre.

A főhőst megszólaltató Chris Pratt a bejelentéssel kapcsolatban megjegyezte, nagyon boldog, hogy virtuálisan visszatérhet gyermekkora színterére, ahol naponta órákat töltött azzal, hogy a gonoszokat laposra taposta Marióként.

Iparági elemzők közben úgy tippelnek, hogy a Super Mario Bros.: A film lesz az első olyan nagy produkció, amely visszahozza a covid előtti szintre a mozik látogatottságát. A húsvéti hosszú hétvégére időzített filmtől 85-90 millió dolláros észak-amerikai bevételt várnak.

A bőség utolsó éve a járvány előtt volt, ebben az időszakban a hollywoodi filmek 31 milliárd dolláros összbevételt értek el, és idén valószínűleg már ehhez közeli értéket sikerül majd könyvelni.

(Super Mario Bros: The Moviemost csütörtöktől a hazai mozikban!)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu