Assassin’s Creed Mirage: izgalmas, új funkciót kaphatnak a játékosok?!

Egy kép szivárgott ki az Assassin’s Creed Mirage-ról a netre, és potenciálisan egy új funkciót árul el, ami a Ubisoft Bordeaux akció-kalandjátékához érkezik.

 

 

Ha az Assassin’s Creed Mirage-ról nemrég kiszivárgott kép valóban pontos, akkor logikus, hogy a játék egy új funkciót kaphat: a nyomozást. Amennyiben így van, akkor remélhetőleg ezt a Ubisoft viszonylag hamar megmutatja, méghozzá élesben.

Több hónapja már, hogy a Ubisoft bármilyen nagyobb leleplezéssel szolgált az Assassin’s Creed Mirage-ról, a rajongók pedig már egy ideje reménykednek a játékmenetben.

Ez a kép a redditor xj0nathan útján érkezett, aki, ha valaki nem ismerné, komoly tapasztalatokkal rendelkezik az AC-közösségben. Ettől függetlenül nem árt az óvatosság, de xj0nathan-nak már jó párszor igaza lett. Ő posztolt egy képet, amely látszólag az Assassin’s Creed Mirage menüjét mutatja. Itt láthatjuk az inventoryt és az eszközöket, ami nem meglepő. Van azonban egy „nyomozás” fül is. Nos, teljesen lehetséges, hogy ez a fül csak felsorolja a célpontokat, amelyeket Basimnak meg kell gyilkolnia. Ám az is lehet, hogy arra utal, hogy a játékosoknak valóban nyomozniuk kell majd, megtudni a kilétét, és egyébként nyomozós játékmódon keresztül leszűkíteni a kiszemelt célpontokat. Ez akár a Batman: Arkham stílusú nyomozásig is elmehet, bár ez persze puszta spekuláció.

Az xJ0nathan szövege arra irányul, hogy miért nem oszt meg több, a játékkal kapcsolatos hírt. Arra hivatkozik, hogy szeretné, ha a forrásai a jövőben többet osztanának meg, az alsó szöveg pedig hozzáteszi, hogy mindennek eljön az ideje.

Talán ez elvezethet Basim minden egyes merényletének egyedi megközelítéséhez. Korábban a Ubisoft azt nyilatkozta, hogy ez a játék a széria három fő pillérére koncentrál. Tehát a merényletekre, a lopakodásra és a parkourra. A nyomozások hozzáadása legalább az első kettő keveredését jelentené. Ám hogy ez mit jelent, azt még nem tudni.

Elméletileg lehetne az általános küldetés fül, vagy valami hasonló, mint az AC Valhalla Order of the Ancients menüje, de a nyomozás azt jelentené, hogy legalább egy kicsit többről van szó.

Egyelőre rengeteg pletyka és spekuláció kering az Assassin’s Creed Mirage körül. Mivel tiszteleg az első játék előtt, mert a rajongók kedvenc karaktere, Basim szerepel benne, és mert visszatér a sorozat gyökereihez, sok rajongó kétségkívül izgatottan várja a címet. Remélhetőleg beváltja ezt a hype-ot.

Forrás: Reddit

AC Mirage Menu UI
by u/Rabiletti in GamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu