Újabb Trónok Harca előzménysorozat érkezik az HBO-ra, méghozzá nem is akármilyen történetből!

MOZI HÍREK – Egy új Trónok Harca (Game of Thrones) előzménysorozatot jelentettek be George R.R. Martin univerzumának folytatásaként a Warner Bros. Discovery Max bemutatóján.

 

 

Az HBO egy újabb Trónok Harca (Game of Thrones) előzménysorozatot hoz streaming szolgáltatására. A történet George R. R. Martin hatalmas Westeros-univerzumának egy újabb, közkedvelt szereplőjére épül.

A legutóbbi előzménysorozat, a Sárkányok háza fenomenális sikere és a készülő második évad miatt az HBO még mindig az eredeti sorozat vonzerején lovagol, amely nyolc évad után 2019-ben ért véget.

Több más projektről is pletykáltak vagy már bebizonyosodott, hogy készül. Köztük egy Trónok Harca folytatásos spin-off, amely Havas Jonnak és az ő a Falon túli kalandjainak szentelné magát.

Az HBO most bejelentett egy másik Trónok Harca előzménysorozatoz. Ez Martin egyik karakterének, Sir Duncan the Tallnak a történetére fókuszál, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night címmel címmel. Martin Ira Parkerrel, Ryan Condallal és Vince Gerardisszal közösen fogja gyártani az új sorozatot. „Egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt két valószínűtlen hős vándorolt Westerosban… egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas, és apró termetű fegyverhordozója, Egg” – olvasható a hivatalos logline-ban. „Egy olyan korban játszódik, amikor a Targaryen-vonal még mindig a Vastrónt birtokolja, és az utolsó sárkány emléke még nem tűnt el az élő emlékezetből, nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes hőstettek várnak ezekre a valószínűtlen és páratlan barátokra.” Ser Duncan, a Magas megelőzte Ser Barristan Selmy-t a Királyi Gárda vezetőjeként, és V. Aegon Targaryen közeli személyes barátja volt, a regényekben pedig számos dal és történet tárgya volt, és része a sikersorozatot alátámasztó gazdag történetnek.

Martin eddig egyetlen „Dunc & Egg” kötetet jelentetett meg, amely magyarul is olvasható A Hét Királyság lovagja címen, és a két főszereplő megismerkedésének, illetve korai kalandjaiknak a történetét meséli el.

A Trónok Harca-univerzum bármelyik sorozata valószínűleg jó eséllyel számíthat a sikerre. Különös tekintettel az eredeti sorozat hatalmas vonzerejére és a Sárkányok háza egyre növekvő közönségére. Utóbbi széria második évada 2024 nyarára várható. Mivel a projektek évadai között bőven van hely, több, ugyanabban az univerzumban játszódó sorozatnak is megfér egymás mellett.

Forrás: Warner Bros. Discovery

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu