Először láthatjuk működés közben a Blasphemous II-t [VIDEO]

A The Game Kitchen játéka már megjelenési időszakot is kapott, és talán nem lesz későbbre tologatva, amit már sok másik játék esetében láthattunk már.

 

Tavaly decemberben jelentette be a kiadó, a Team17, hogy a Blasphemousból folytatás készül, így az oldalnézetes akció-platformer műfaj kedvelői hamarosan készülhetnek a második része, és érdekes, hogy a célplatformokok között teljesítménybelileg egy lefelé valamelyest kilóg. A Blasphemous második szentírása a The Penitent One (Bűnbánó) visszatérését vetíti előre, a történet pedig az eredeti játékhoz ingyenesen letölthető Wounds of Eventide folytatása, ahol az égi Szív a Csoda visszatérését hirdette, és egy új csodagyermek születését jósolta meg.

Egy különös új földön ébredve, és végső nyughelyéről elmozdítva, a Bűnbánó ismét az élet, a halál és a feltámadás végtelen körforgásában találja magát, és nincs más választása, mint felfedezni ezt a veszélyes új világot, és felfedni rég elfeledett titkait. Groteszk ellenségek hordái állnak útjába, és ők mind a Bűnbánó brutális keze által hozott végső ítéletre várnak. A sötétségben pedig titáni erejű torz bossfightok is lesznek, ők pedig alig várják, hogy karakterünket vissza tudják küldeni a sírba. Legyőzni őket nem lesz könnyű, de mivel a Blasphemous II több lehetőséget kínál a testreszabásra és a képességeink fejlesztésére, valamint számos új, egyedi fegyvert tartalmaz, amikkel elég dühhel le lehet csapni mindenkire, talán esélyes, hogy a győzelem csak egyetlen karnyújtásnyira van. A bűnbánás soha nem ér véget.

Fedezzünk fel egy teljesebb, nem éppen lineáris világot, ahol utazásunk újrakezdődik egy sor varázslatosan groteszk, gótikus bájt árasztó és könyörtelen csapdákkal teli tájon. Az, hogy hogyan vágunk neki a labirintusszerű világnak, a mi belátásunkra van bízva, ugyanis nincs rossz irány, csak elszámolnivaló. A világban sok új, titokzatos NPC lesz, és némelyikük segítséget nyújt, mások kérni fognak valamit, megint mások pedig halált megvető küldetésekre küldenek, hogy megszerezzük a rég elfeledett tárgyakat. A mítoszokkal össze lehet rakni a játék titkait, mélyebben megértve ezt a különös, új világot. A Blasphemous II új játékstílusokat kínál az alap képességkészletünk testreszabásának és fejlesztésének lehetőségével, valamint számos új, egyedi fegyverrel, amelyekkel pusztító támadásokat intézhetünk. A bossfightok egyedi támadási mintákkal és szétzúzó képességekkel rendelkeznek, így téve próbára képességeinket.

A Blasphemous II nyár végén érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu