A James Bond-szerző meghökkentő módon reagált az utóbbi 007-es szereplőválogatási pletykákra!

MOZI HÍREK – Charlie Higson, akit Ian Fleming hagyatéka bízott meg a 007-es regények folytatásával, válaszolt a legutóbbi szereplőválogatási pletykákra.

 

James Bond szerzője, Charlie Higson reagál a legutóbbi pletykákra, amelyek a keresett 007-es szerep körül keringenek. Bondot az évek során számos színész alakította, kezdve Sean Conneryvel 1962-ben a Dr. No című filmben. Az elegáns szuperkém szerepét továbbá eljátszották George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig. Craig legutóbbi szereplése Bondként a 2021-es No Time to Die című filmben ért véget, amivel új színésznek nyílik lehetősége a szerep átvételére, a pletykák pedig Hollywood legjobbjait veszik célba.

Higson, akit Fleming hagyatéka bízott meg a James Bond-regények folytatásával, most válaszol a szerepre vonatkozó legutóbbi pletykákra (a The Telegraph értesülése alapján). A szerző szerint van egy egyszerű módja annak, hogy kiderítsük, kit utasítottak el. Nézzük Higson megjegyzéseit a James Bond-szereplőválogatási folyamatról:

Amint az újságok azt írják, hogy valakit fontolóra vesznek a következő James Bond szerepére, már tudhatjuk, hogy ő nem lesz a következő James Bond. Tudhatjuk, hogy őt elutasították.

Ki lehet a következő James Bond? A legutóbbi spekulációk szerint a Trónok harca és a Citadel sztárja, Richard Madden neve került szóba a következő James Bond szerepével kapcsolatban. Egy titokzatos videó arra engedett következtetni, hogy titokban bejelentette a szerepét, ám hivatalos megerősítés még nem érkezett. Ugyanakkor Madden támogatókat szerzett, akik szerint remekül illene a hírhedt kém szerepébe.

A Kick-Ass és a Bullet Train sztárja, Aaron Taylor-Johnson neve nemrégiben merült fel a szereplőválogatás kapcsán, a színész a Sony Spider-Man univerzumában Kraven, a vadász szerepében tér vissza.

A James Bond-szereplőválogatási pletykákban említett többi színész között szerepel Idris Elba, Tom Hardy, Taron Egerton, Daniel Kaluuya, Tom Holland, Dev Patel és Tom Hiddleston. Azonban minden név csupán további spekulációt szül, annak ellenére, hogy minden jelölt egyedi illeszkedést kínál a szerephez.

Korábban felvetődött, hogy a szerepet női színészre cserélik, és így női főszereplővel készülne az új film, de úgy tűnik, ez nem lesz így. Ha Higson állításai helytállóak, akkor valószínűleg az összes pletykált színészt már elutasították. Ráadásul az új James Bond-film hivatalos megjelenési dátuma még nincs meghatározva, a film producere, Barbara Broccoli szerint „még egy pár évig várnunk kell.” A James Bond szerepének kiválasztása és a következő 007-es film további részletei várhatóan a projekt fejlesztése során derülnek ki.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu