Ingyenesen letölthető egy hátborzongató „amnéziás” horrorjáték!

Ha szereted a félelmetes és pszichológiai horrorjátékokat, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot: most ingyen beszerezhető a GOG-on az Amnesia: A Machine for Pigs című horrorjáték, amely az egyik legijesztőbb és legkeményebb élményt nyújtja a műfajban.

 

Az Amnesia: A Machine for Pigs a Frictional Games és a The Chinese Room közös alkotása, amely az Amnesia: The Dark Descent folytatása, de egy teljesen új történetet és szereplőket mutat be. A játék 1899-ben játszódik, és Oswald Mandus iparmágnás bőrébe bújva kell megküzdenünk a lázálmainkban felbukkanó pokoli gépezettel, amely valami szörnyűségeset tervez a gyerekeinkkel. A játék nem csak a látványos és hangulatos grafikával, hanem a zseniális zenével és a mélyreható témákkal is lebilincseli a játékost.

A játékmenet hasonló az első részhez: nincs fegyverünk, csak menekülni és elbújni tudunk az ellenségeink elől, miközben megoldunk különböző rejtvényeket és felfedezzük a környezetet. A játék nagyon erős pszichológiai hatást gyakorol a játékosra, hiszen nem csak a külső fenyegetésektől kell tartanunk, hanem a saját elménk által generált rémálmoktól is. A játék többféle befejezést is kínál, attól függően, hogy milyen döntéseket hozunk.

Az Amnesia: A Machine for Pigs egy igazi mestermű a horrorjátékok között, amelyet most ingyen letölthetsz a GOG-on. Az ajánlat 2023. június 10-ig érvényes, szóval siess, ha nem akarsz lemaradni róla. Ha pedig még több ilyen játékra vágysz, akkor nézd meg a Frictional Games többi alkotását is, mint például az Amnesia: The Dark Descent vagy az Amnesia: Rebirth.

Forrás: God is a Geek

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu