A Ghostbusters: Spirits Unleashed még az idén megjelenik Switchen

A Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition, az IllFonic aszimmetrikus multiplayer szakértőinek 4v1 kísértet- vagy vadászat akcióval teli videojátéka idén csatlakozik a Switch családhoz. A 10+ besorolású játék a My Nintendo Store-ban lesz elérhető. A Ghostbusters fizikai változata: Spirits Unleashed – Ecto Edition a Nighthawk Interactive-val együtt fog megjelenni.

 

A Ghostbusters és a Nintendo rajongói most lehetőséget kapnak arra, hogy egyesítsék erőiket, vagy összeálljanak a jelenlegi PC/Epic Games Store, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One felhasználók ellen, mivel a játék zökkenőmentesen fog játszani minden platformon.

A csapat állítólag „keményen dolgozott” a játék Switchhez való adaptálásán. Dinamikus felbontás 720 (kézi mód) és maximum 1080p között, 30 képkocka/mp (ipari szabvány a Switch számára). Az IllFonic folyamatosan hangolja a játékot, hogy feszegesse a határait. További információ a Ghostbusters: Spirits Unleashed on Switchről még ebben az évben megjelenik.

Az IllFonic technológiai alelnöke, Chance Lyon megjegyezte: „Játékosként azt akartam, hogy ez olyan dolog legyen, amire büszke és izgatott leszek. A játék nagyon ismerős lesz a Switchen, mint más platformokon, és kiváló minőségű játék. A legfontosabb, hogy a lányommal játszhatom a játékot, aki kizárólag a Switch-en játszik.”

A Ghostbusters: Spirits Unleashedben Ray Stantz és Winston Zeddemore megnyitja a Tűzházat neked és a Szellemirtók következő generációjának. Ez az aszimmetrikus bújócska játék egy 4v1-es összeállítás, ahol a játékosok vagy egy új Szellemirtók csapatában vagy egy Szellemben játszanak. Ez a cím nem csak azt teszi lehetővé, hogy a játékosok egyedül vagy akár négy baráttal élvezhessék a játékot, hanem egy online és offline egyjátékos módot is tartalmaz, amely mesterséges intelligencia által támogatott játék formájában is elérhető. A legfontosabb, hogy minél többet játszol, annál jobban kibontakozik a történet (vágójelenetekkel). Azok, akik már játszanak, izgatottak lesznek, ha hallják, hogy ez a történet az év végén megjelenő Ecto Editionban bővülni fog. Legyen szó kísértésről vagy vadászatról, a játék könnyen megtanulható és szórakoztató elsajátítása!

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu