Ingyen játék: egy szívszorító, látványos kaland most bezsákolható egy webáruházban – de sietni kell vele!

Az ingyen játék mindig jól jön – pláne, ha színvonalas. Ha szereted a történetvezérelt játékokat, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot: egy webáruházban ingyen letölthető a Tell Me Why című kalandjáték, amely egy ikerpár titokzatos múltját tárja fel. De siess, mert csak július 1-ig érvényes az akció!

 

A Tell Me Why a Dontnod Entertainment legújabb alkotása, egy olyan ingyen játék, amely a Life is Strange sorozat mögött áll. A játék három epizódból áll, amelyek 2020 végén jelentek meg Windows és Xbox One platformokon. A játék főszereplői Tyler és Alyson Ronan, akik tíz év után találkoznak újra szülővárosukban, Alaszka egyik kisvárosában. A testvérek rendelkeznek egy természetfeletti kötelékkel, amely lehetővé teszi számukra, hogy telepatikusan kommunikáljanak egymással, és visszaéljenek gyermekkoruk emlékeivel. A játék során a játékosoknak döntéseket kell hozniuk, amelyek befolyásolják a testvérek kapcsolatát és sorsát.

A játék különlegessége, hogy Tyler Ronan az első transznemű főszereplő egy AAA videojátékban. A fejlesztők konzultáltak több szakértő csoporttal, köztük a GLAAD-dal, egy nem kormányzati szervezettel, amely figyelemmel kíséri az LMBTQ+ emberek médiabeli ábrázolását. A játékban Tyler hangját August Aiden Black színész adja, aki maga is transznemű.

A Tell Me Why Steam weboldalán részletesen is taglalja a játékot:

„A Tell Me Why a DONTNOD Entertainment legújabb narratív kalandjátéka, amely a Life is Strange, a közkedvelt Life is Strange sorozat mögött álló stúdiótól származik. Ebben a bensőséges rejtélyben az újraegyesült ikrek, Tyler és Alyson Ronan természetfeletti köteléküket használják arra, hogy kibogozzák szeretetteljes, de zaklatott gyermekkoruk emlékeit. A gyönyörű alaszkai kisvárosban játszódó Tell Me Why élethű karaktereket, érett témákat és megragadó döntéseket kínál.
Miközben felidézed a múlt emlékeit, döntéseid hatással lesznek az ikrek kapcsolatára, meghatározzák kötelékük erejét, és alakítják életük alakulását.
Tapasztald meg az összes fejezetet ingyenesen júniusban!

  • Forgasd fel a múltadat, fedezd fel az igazságot, és alakítsd a jövődet!
  • Fedezd fel az igazságot – Használd fel az ikrek természetfeletti kötelékét, hogy újraélhesd és felfedezd ellentmondásos gyermekkori emlékeiket.
  • Alakítsd a történeted – Befolyásold Tyler és Alyson kapcsolatát olyan döntésekkel, amelyek meghatározzák a jövőjüket.
  • Nyiss fel még több titkot – Találd ki az eszed a rejtvényekkel, amelyek elmélyítik a történetet, és ablakot nyitnak az ikrek fantáziavilágába, „A koboldok könyvébe”.
  • Tapasztald meg az élethű környezetet és karaktereket
  • Egyedi karakterek – Építs kapcsolatokat és oldj meg rejtélyeket a meggyőző és valósághű karakterek szemszögéből.
  • Alaszkai pompa – Fedezd fel a gyönyörű, részletgazdag kisvárosi Alaszkában játszódó helyszíneket lenyűgöző 4K-ban és HDR-ben.

Történetmesélés konkrét céllal – A DONTNOD Entertainment és az Xbox Game Studios helyszíni kutatásokat végzett, és szorosan együttműködött a kulturális, mentális egészségügyi és nemi érdekvédőkkel, hogy átgondolt, élethű élményt nyújtson.”

V tesztjét itt olvashatjátok a játékról.

A Tell Me Why nemcsak ingyen letölthető egy webáruházban, hanem más Dontnod játékok is akciósan kaphatók. Például a Twin Mirror című pszichológiai thriller játék csak 2 500 forintba kerül (eredeti ára 10 000 forint), ami 75%-os kedvezményt jelent. A Dontnod akciója július 8-ig tart.

Ha érdekelnek ezek a játékok, akkor ne habozz: látogass el a webáruház oldalára, és töltsd le a Tell Me Why-t ingyen, mielőtt lejár az idő!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu