[XGS 2023] Starfield controller, headset és teljesítmény – íme a gameplay trailer és minden friss infó! [VIDEO]

Az Xbox Game Showcase során végre bemutatták a Starfield játékmenet-előzetesét. Utána Todd Howard, a Bethesda munkatársa a tapasztalatairól és az Xbox Series S-en való játékról beszélt.

 

 

Todd Howard a Starfield-et az Xbox Series S-en játssza, amikor csak otthon van. Elmondása szerint a játék jól teljesít az Xbox Series X fogyasztóbarátabb modelljén. Valóban, sok rajongó valószínűleg szkeptikus volt a Series S teljesítményével kapcsolatban. Tekintve, hogy a Starfield mennyire igényesnek tűnik, amit ma az Xbox Games Showcase Starfield Direct része során mutattak be, ez jó hír.

A rajongók egy rövid trailert követően mintegy harminc percnyi Starfield-információt kaptak, amely többek között a hajók testreszabását, a harcot, a bolygókat, a karakterépítést és még sok mást is bemutatott.

Ha van valami, amit a rajongók látni akartak a Starfieldből, az valószínűleg ott volt. Még az is, hogy hogyan néz ki és viselkedik a játék rajongója.

Miután az Xbox Games Showcase méltó véget ért, egy különleges panelbeszélgetésen az Xbox jövőjéről volt szó. Itt Howard is megjelent, hogy beszéljen a játékkal kapcsolatos tapasztalatairól. Kiderült, hogy amikor otthon van, akkor az Xbox Series S-en játszik vele. (Ugyanis az Xbox Series X-ükön a gyerekei játszanak.) Azt is megjegyezte, hogy szépen fut. Azonban konkrétumokat nem említett. Mindenesetre ez jó hír azoknak, akik kizárólag Series S-en játszanak. Valószínűleg ez is a Microsoft Bethesda felvásárlásának előnye. Ahelyett, hogy több platformon dolgozna, a Bethesda most PC-re és az Xbox Series X/S-re koncentrálhat.

 

 

Starfield

 

 

Starfield controller, headset és minden, aminek egy gyűjtő örülhet

 

A Starfield-témájú kütyük a Bethesda egyik legrosszabbul őrzött titka volt az elmúlt hónapokban. Mind a kontroller, mind az Xbox headset már a június 11-i bejelentésük előtt is felbukkant néhány kiskereskedőnél. Így a leleplezésük valószínűleg nem érte meglepetésként a játék hírfolyamát figyelemmel kísérő rajongókat.

Az LPV6 Chronomark Watch úgy tűnik, hogy a Starfield játékosok által a játékban használt karórának egy az egyben utánzata.

Az időmérő rendelkezik néhány alapvető okosóra-funkcióval, mint például a telefonról érkező értesítések továbbításának képessége. Azonban a készüléknek nincs érintőképernyője, nem támogatja a mobilszolgáltatást, és nem képes telefonhívásokat továbbítani. A név „LPV6” része sem tévesztendő össze az IP-besorolással. Ugyanis semmi nem utal arra, hogy a készülék burkolata bármilyen módon védett lenne az időjárás viszontagságaitól.

Magát az időmérő készüléket a The Wand Company készíti, egy brit gyártó. Habár az LPV6 Chronomark Watch valószínűleg nem fog sok értéket kínálni azon túl, hogy gyűjtői darab lesz, ez nem jelenti azt, hogy a Bethesdának gondot fog okozni a Starfield Constellation Edition eladása, amely a 2023-as év egyik legjobban várt AAA-játéka.

A headset és a kontroller is limitált kiadásúnak lett bejelentve. Ám semmi jel nem utal arra, hogy fenyegetne annak a veszélye, hogy elfogy a készlet. Végső soron mindkettő a tömeggyártású Xbox-kiegészítők újragondolt változatának tűnik. Így a Microsoft vélhetően addig fogja árulni őket, amíg jónak látja.

Forrás: YouTubeTwitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu