A Lies of P még jobban hasonlít a Bloodborne-ra: már most van hozzá mod is!

A Lies of P egy új Souls-like játék, amely a Pinokkió történetét meséli el egy sötét és borzalmas világban. A játék stílusa nagyon emlékeztet a Bloodborne-ra, és most már egy mod is van hozzá, amely még jobban fokozza ezt az érzést.

 

A Lies of P PC-s demójához készült a mod, amelyet a Garden of Eyes nevű csapat alkotott. Ők azok, akik az Elden Ring-hez is készítettek már Bloodborne-os modokat. A mostani mod lehetővé teszi, hogy a Bloodborne főhősét, a Vadászt irányítsuk a Lies of P-ben, és használjuk a Saw Cleaver és a Ludwig’s Holy Blade nevű fegyvereit is.

A mod jelenleg csak a csapat Patreon-támogatói számára elérhető, de terveik szerint később ingyenesen is közzéteszik majd. A modot egy speciális indítóprogrammal lehet aktiválni, és csak a demóval működik egyelőre. A csapat azt ígéri, hogy a teljes játék megjelenése után bővíteni fogják a mod tartalmát.

A Lies of P egy harmadik személyű akció-RPG, amelyben a játékos Pinokkiót irányítja, aki egy emberi alakú báb. Pinokkió gyalogosan járja be Krat városát, felfedezi a környezetet és harcol a különféle biomechanikus ellenségekkel. A játékos különböző fegyvereket használhat, mint például kard vagy balta, és ki tudja kerülni vagy blokkolni az ellenséges csapásokat.

A játékban fontos szerepet játszik a hazugság: Pinokkió minden alkalommal, amikor hazudik, egyre emberibbé válik, de ez nem feltétlenül jó dolog. A hazugságok hatással vannak a játék történetére és a karakter fejlődésére is. A játékosnak döntenie kell, hogy mikor érdemes hazudni és mikor nem.

A játékban lehetőség van a fegyverek és a testrészek cseréjére és fejlesztésére is. Pinokkió karjait eltávolíthatja és más fegyverekkel vagy eszközökkel helyettesítheti. A fegyvereket össze is lehet kombinálni egymással, hogy új támadási lehetőségeket nyissanak meg. A játékban többféle módon lehet megközelíteni az ellenségeket és a harcokat.

A játék demójában három főellenség és több helyszín is megtalálható, és a játék nehézsége megfelel egy soulslike játékhoz. A demót már ki lehet próbálni PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

A Lies of P egy izgalmas és ígéretes játéknak tűnik, amely nem csak egy egyszerű Bloodborne-klón lesz. A játék fejlesztői, a Round8 Studio elmondták, hogy nem szándékosan hasonlították a játékukat a FromSoftware alkotásához, de megtisztelőnek tartják az összehasonlítást. A Lies of P sok egyedi ötletet is be fog mutatni a soulslike műfajban, például egy keményebb halálszisztémát és egy változatosabb harcrendszert.

A Lies of P szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re és lesz belőle lemezes kiadás is.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu