PlayStation Plus katasztrófa: alig hisszük el, hogy ekkora kedvenc sikerjátékokat törölnek a szolgáltatásból!

A PlayStation Plus magasabb szintjeinek tagjai hamarosan kereken tíz játékhoz veszítik el a hozzáférést. A Sony frissítette a 2023 júliusában távozó címek listáját.

 

 

A PlayStation Plus magasabb szintjein lévő tagok hamarosan elveszítik a hozzáférést egy rakás játékhoz. Ugyanis a hírek szerint tíz cím 2023 júliusában távozik a szolgáltatásból. A Sony rendszeresen új játékokkal bővíti a PS Plus Extra és Premium előfizetők számára elérhető katalógust. Az előfizetők minden hónapban új címekkel játszhatnak.

A Sony játékokat is eltávolít az Extra és Premium szintekről: 2023 júniusában 16 játék hagyta el a PlayStation Plus-t, köztük a Red Faction 2, az Agents of Mayhem, a John Wick Hex és a Black Mirror.

A rajongók nem tartják meg a hozzáférést az Extra és Premium kategóriából kikerülő játékokhoz. Így azoknak a felhasználóknak, akik játszani szeretnének ezekkel a címekkel, meg kell vásárolni őket. Most a Sony frissítette a PS Plusból 2023 júliusában távozó játékok listáját.

A Push Square beszámolója szerint tíz játék hagyja el a PlayStation Plus magasabb szintjeit, amikor a katalógus 2023 júliusában frissül. Ez a lista tartalmazza a Saints Row: Gat Out of Hell, a Stray, a Marvel’s Avengers, a Fluster Cluck, a Raiden 5: Director’s Cut, a Rogue Stormers, a Borderlands: The Handsome Collection, valamint a BioShock, BioShock 2 és BioShock Infinite remasterek. E címek közül néhány elhagyja a PS Plus Extrát, míg mások a Premiumból kerülnek ki.

 

 

PlayStation Plus

 

 

2023 júliusában távozó PlayStation Plus játékok:

  • BioShock Remastered
  • BioShock 2 Remastered
  • BioShock Infinite Remastered
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Fluster Cluck
  • Marvel’s Avengers
  • Raiden 5: Director’s Cut
  • Rogue Stormers
  • Saints Row: Gat Out of Hell
  • Stray

 

Habár „csak” tíz játék hagyja el a PS Plus-t, a teljes felhozatal néhány figyelemre méltó címet tartalmaz. A Stray első napos PS Plus Extra kiadásaként jelent meg, és végül a szolgáltatás egyik legnépszerűbb játéka lett. Emellett a BioShock-játékok a kritikusok elismerésével indultak. A BioShock és a BioShock Infinite 96, illetve 94 pontot ért el a Metacriticen.

Ettől függetlenül ez az összeg jóval kisebb, mint a PS Plusból májusban távozott játékok száma, mivel a felhasználók rengeteg címhez veszítették el a hozzáférést abban az időszakban. Több mint 30 játék hagyta el a PlayStation Plus-t májusban 2023.

Ráadásul szintén tripla A-s címek, pl. a Marvel’s Spider-Man, a Metro: Last Light Redux, a Dreamfall Chapters és a Resident Evil.

A Sony még nem jelentette be a PlayStation Plus Extra és Premium kínálatát 2023 júliusára. Érdekes lesz látni, milyen játékokkal bővül a szolgáltatás e tíz cím helyett. A Sony 2023 júniusában 29 új játékkal bővítette a PS Plus Extra és Premium szolgáltatását. Ebben a hónapban pedig néhány figyelemre méltó cím csatlakozott a szolgáltatáshoz. Az Extra tagok mostantól játszhatnak a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, a Far Cry 6, a Deus Ex: Mankind Divided, a Thief címú játékokkal. (Többek között.) A Premium előfizetők a Killzone: Liberationt és a Wormsot is kipróbálhatják többek között.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu