Diablo IV: kiderülhetett, hol játszódik majd az első kiegészítő?!

A Diablo IV lore könyv, a Book of Lorath néhány olyan eseményről szól, amelyek a kampánytörténet után játszódnak. Mindebből egyesek kikövetkeztették, hogy hol játszódhat egy expanzió. (Figyelem: SPOILER VESZÉLY a játék és a Book of Lorath vonatkozásában!)

 

 

A Book of Lorath talán épp most szellőztette meg, hogy hol játszódhatnak a Diablo IV bővítményei. Azzal, hogy részletesen leír néhány eseményt, amelyek a játék kampánya után játszódnak, ez a lore könyv arra utalhat, hogy hova látogathatunk el legközelebb.

A Diablo IV történetének vége nyitva hagyta a lehetőséget a folytatáshoz. Neyrelle elszökött a Mephisto esszenciáját tartalmazó lélekkővel, Lorath Nahr az utolsó Horadrim, a Church of Light pedig vadászik a játékosra és minden szövetségesére.

Bár maga a Diablo IV története a bővítmény megjelenéséig szünetel, a Book of Lorath, a hozzá tartozó lore könyv tovább magyarázza, mi történik ezután.

A kötetet maga Lorath Nahr írta az univerzumon belül. Részletezi a játék előtti, alatti és utáni eseményeket. Miközben Neyrelle Sanctuary-t járja, hogy megtalálja a módját annak, hogy végleg elpusztítsa Mephistót, Lorath a nyomában van. Útközben felfedezi a leveleket, amiket a lány hagyott neki. A Wowhead katalogizálta ezeket a leveleket a könnyebb megtekintés érdekében, és még egy térképet is készített, amely megmutatja, hová vezetett az útjuk, ahol a lélekkő Neyrelle-t, a Horadrim ikon pedig Lorath-ot jelképezi.

 

 

Diablo IV

 

 

Neyrelle az alábbi helyszíneken járt Diablo IV-odüsszeiája során:

 

  • Meglátogatta Lorath kunyhóját Kyovashadon kívül, és otthagyta neki az első levelet.
  • Áthaladt Yelesnán, amely a jelenlététől a „Hatred” romlásának esett áldozatul.
  • Neyrelle átkelt a Twin Seas-on Kurastból, de a városban való jelenléte miatt újra fellángolt a régi gyűlölet Mephisto 70 évvel ezelőtti felemelkedése óta.
  • Nyomai Ivgorodban, a Diablo III szerzeteseinek városában tűnnek el, ahol a vonakodó bölcsektől kiképzést kapott arról, hogyan akadályozhatja meg Mephisto romlását.

 

Üldözése során Lorath útja olyan ismerős helyekre vezetett, mint Westmarch, Tristram és Lut Gholein. Ám ezeken a helyeken nem talált nyomot Neyrelle-ről. Olyan új helyekre is eljutott, mint a Skovos-szigetek és Xiansai, a Diablo III varázsló osztályának hazája.

Legyen szó olyan ikonikus helyszínekről, mint Tristram, vagy olyan újakról, mint Ivgorod vagy Xiansai, a Book of Lorath széles hálót vet ki, hogy a játékosok merre járhatnak a Diablo IV fejlesztés alatt álló bővítményeiben.

Akárhogy is, a helyzet borúsnak tűnik. A Book of Lorath szerint a Cathedral of Light a Horadric Vaultot is elfoglalta. Neyrelle pedig úgy tűnik, nehezen tudja visszatartani Mephisto romlását. Csak az idő fogja megmutatni, hogy a játékosok képesek lesznek-e segíteni Neyrelle-nek elkerülni azt a komor sorsot, hogy a Lord of Hatred átvegye felette az irányítást…

Forrás: Wowhead

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu