A PlayStation Plus komoly meglepetéssel kedveskedik a horrorjátékok rajongóinak!

A PlayStation Plus szolgáltatása, annak is a Premium szintje az utóbbi idők egyik legjobb horrorjátékát kínálja kipróbálásra.

 

 

A PlayStation új meglepetéssel kedveskedik a PlayStation Plus Premiumra előfizetett horrorrajongóknak. Sajnos, ha az előfizetési szolgáltatás alsó vagy középső szintjére – PS Plus Essential vagy PS Plus Extra – szól az előfizetésed, akkor nincs szerencséd. Ugyanis ez a meglepetés csak a PS Plus Premiumra korlátozódik.

Ha a PS Plus legdrágább szintjére vagy előfizetve, akkor most akár egy órán át ingyen játszhatsz a The Callisto Protocol című játékkal! Tekintettel arra, hogy a játék a PS Plus Premium legújabb ingyenes próbaverziója.

Egy óra a játékkal nyilván nem túl hosszú idő. Ám maga a játék sem túl hosszú. Optimista becsléssel sem több 10-15 óránál. Így ez egy tisztességes szelet a játékból. Ha pedig tetszik, amit játszol, akkor a játék teljes megvásárlásával folytathatod a játékot.

Sajnos azonban a The Callisto Protocol jelenleg nem akciós a PlayStation Store-ban. Ebben a pillanatban teljes áron, 69,99 dollárért (kb. 24 600 Ft) kínálják a játékot. Ugyanakkor a próbaverzió elérésének ideje alatt még kaphat kedvezményt. Főleg, ha a Sony azt tapasztalja, hogy megnőtt iránta a kereslet. Szóval érdemes figyelemmel kísérni a PS Store-ban.

Ha még nem hallottál a játékról, 2022. december 2-án jelenik meg a kiadó Krafton és a fejlesztő Striking Distance Studios révén, amelyet Glen Schofield, a Dead Space alkotója alapított. Ez volt az amerikai stúdió első játéka, és kifejezetten pozitív kritikai fogadtatásban részesült.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu