Fable 4: A történetmesélés kulcsfigurája elhagyja a fejlesztőcsapatot!

A Fable 4 egyik legfontosabb alkotója, Anna Megill, bejelentette, hogy távozik a Playground Games-től, és egy másik stúdióhoz csatlakozik. Ez vajon milyen hatással lesz a játék minőségére és megjelenési dátumára?

 

A Fable 4 egyike a legjobban várt játékoknak az Xbox Series X/S konzolokra, amelyek egy új generációt indítanak el a népszerű fantasy széria történetében. A játékot még 2020-ban jelentették be, de azóta kevés információ látott napvilágot róla. A rajongók csak találgatnak, hogy milyen lesz a játék világa, hangulata, humorja és játékmenete.

Most azonban egy meglepő hír érkezett a fejlesztőcsapat háza tájáról. Anna Megill, a Fable 4 narratív vezetője, aki több mint két éve dolgozott a projekten, bejelentette Twitteren, hogy elhagyja a Playground Games-től, és egy másik stúdióhoz csatlakozik. Megill nem árulta el, hogy melyik stúdióról van szó, de azt írta, hogy nagyon izgatott az új kihívás miatt.

Megill nemcsak ezen a címen dolgozott, hanem korábban olyan játékokon is részt vett, mint a Control, a Dishonored: Death of the Outsider, a Wasteland 3 vagy a Guild Wars 2. A narratív vezető szerepe nagyon fontos egy olyan játékban, mint a Fable 4, amely nagy hangsúlyt fektet a történetmesélésre és a választásokra. Megill feladata volt összehangolni a különböző írók munkáját, és biztosítani, hogy a játék világa és karakterei életszerűek és következetesek legyenek.

A rajongók természetesen aggódnak, hogy Megill távozása milyen hatással lesz a Fable 4-re. Vajon ez azt jelenti, hogy a játék története már kész van, vagy még sok változtatás várható? Vajon ez befolyásolja a játék megjelenési dátumát, amelyet még mindig nem jelentettek be hivatalosan? Vajon ez csökkenti a játék minőségét vagy ambícióját?

Ezekre a kérdésekre egyelőre nincs válasz, de remélhetőleg hamarosan többet megtudunk a játékról. A Playground Games biztosan nem akarja elrontani ezt az ikonikus szériát, amely sokak számára kedves emlékeket idéz fel. A Fable 4 egy óriási lehetőség az Xbox Series X/S konzolok számára is, hogy megmutassák erejüket és kreativitásukat.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu