Ride 5: a karrier mód, amely minden játékos számára kínál valamit [VIDEO]

Antonio Notarangelo, a RIDE 5 fő játéktervezője szerint a játék fejlesztésének egyik legfontosabb pillanata a Pályafutás mód létrehozása volt. A cél az volt, hogy minden játékos – legyen szó kezdőről vagy tapasztalt bajnokról – megtalálja a számára megfelelő kihívást és jutalmat kapjon az időért, amit a játékba fektet.

 

A RIDE 5 fejlett fejlesztési szakaszban van, és a Pályafutás módra tekintve Notarangelo úgy gondolja, hogy a fent említett követelmények teljesültek. A játék két utat kínál: a főutat, a Turnét, négy aktusra osztják fel, eseményekkel a bajnokságoktól a különféle versenytípusokig, mint az egyéni versenyek vagy idő alapú támadások. Az opcionális út, a Korlátlan Kihívások, négy aktust kínál, mindegyiket a megfelelő főaktus teljesítése után lehet feloldani, magasabb nehézségi szinttel.

Notarangelo hozzáteszi, hogy a játék rugalmasan alkalmazkodik a játékosok hajlamaikhoz, és ezt tükrözi a minősítésekben is, amelyek lehetnek idő alapúak vagy egyetlen körösök. Előbbi a laza (és szokásos) megközelítést képviseli, míg utóbbi komolyabb élményt nyújt, mivel csak egy kört biztosít a verseny helyezésének meghatározásához.

A RIDE 5 egy másik fontos célja a hosszú élettartam volt. A Virtuális motorosoknak olyan élményt kívántak nyújtani, amely évekig szórakoztatja őket. A Versenykészítő egy rendkívül testreszabható eszköz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját versenyeiket hozzák létre, beleértve a logo, a név, a verseny formátumának (egyéni esemény vagy bajnokság), valamint a segédprogramok, a versenytípus, a versenyzők számának, az események számának, a pontozásnak és még sok másnak a meghatározását.

A játék végül a játékosokat erőteljes motorokkal jutalmazza minden versenycsoport végén. Ezek díjként szolgálnak, és létfontosságúak a jövőbeli kihívások kezelésében, garantálva, hogy a versenyzőknek mindig megfelelő motorjaik legyenek a versenyhez. Ha a játékosok rosszul kezelik a pénzüket, ingyen kölcsönvett motorral is versenyezhetnek, bár ebben az esetben a verseny végén kapott kreditek csökkennek.

A RIDE 5 Karrier módja összességében izgalmas élményt kínál a játékosoknak, a játékidő pedig, az összes esemény teljesítése esetén, eléri a 50 órát. Az egyedi versenyek, a jutalmak és a magával ragadó játékmenet miatt a játék minden képességi szintet átível, és végtelen órányi szórakozást biztosít.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu