A Silent Hill mellett a Borderlandsből is interaktív sorozatot csinál a Genvid!

Van-e egyáltalán kapacitása a cégnek arra, hogy a Silent Hill: Ascension mellett a Borderlands EchoVision Live-ot is megvalósítsa?

 

A Genvid és a The Gearbox Entertainment Company bejelentette, hogy a Borderlandsből is olyan interaktív sorozatot csinálnak, amit a Genvid a Konamival közösen a Silent Hillből fejleszt (és erre is még várnunk kell). Az interaktív sorozat nyolc gyanútlan turista balul sülő kalandjait mutatja be, miután veszélyben találják magukat az Éden-6-on, ahol egy „kalandszafarira” indultak, hogy a Vault Hunters nyomdokaiba lépjenek és dicsőségükben sütkérezzenek.

A nézők fogják eldönteni, hogy ezek a teljesen új karakterek a nulláról hősökké válnak-e, hogyan kezelik a nyomást, miképp viszonyulnak egymáshoz, és milyen ember (és Vault Hunter) lesz belőlük. A rajongók közvetlen és állandó befolyással lesznek a Borderlands EchoVision Live történetére és karaktereire egy olyan kibontakozó narratív élményben, ahol mindenki részt vehet abban, milyen döntések lesznek a sztoriban, és közösen élhetik át a végkifejletet.

Nyolc kezdő Vault Hunter adja oda nehezen megkeresett pénzét egy biztonságos túráért az Eden-6-on, ahol minden izgalmas, de semmi sem veszélyes. Itt a sajtóközlemény Bubsy kommentjét idézi: What could possibly go wrong?, azaz mi sülhet el rosszul, de a válasz az, hogy szinte minden. A háromhetes vakációnak indult kiruccanás állandó rémálommá válik, amikor a turisták a Greywater Junction nevű isten háta mögötti városkában rekednek. A minden oldalról gyilkosok, banditák és alacsony szálszámú lepedők által körülvett szerencsétlen dilettánsoknak le kell győzniük félelmeiket, hibáikat és kapzsiságukat, hogy összefogjanak, felnőjenek a feladathoz, és ne kapjanak be sok-sok golyót, amelyeken az ő nevük szerepel.

Az élményt az alapoktól kezdve a masszív közösségi részvételre tervezték, így a nézők közvetlenül befolyásolhatják, hogyan alakul ez a Borderlands-kaland. A tét a hírnév, a kapcsolatok és még a jutalom is… de ugyanaz a baj, ahogy a Silent Hill: Ascensionnél. Nem tudjuk, hogy milyen platformokon lesz ott a Borderlands EchoVision Live, és a megjelenési időszak sem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu