Red Dead Redemption: újabb bombahír, vajon mit takargat a Rockstar a lehetséges remasterrel kapcsolatban?!

Új Red Dead Redemption logó bukkant fel a Rockstar weboldalán A Rockstar weboldalán új logó bukkant fel a Red Dead Redemptionhoz, ami arra utal, hogy a játék remaster változata készülhet.

 

Egy a Twitteren @TezFunz2 által közzétett posztban azt is megjegyezték, hogy a Rockstar weboldalán frissítéskor a „Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)” című játék került fel a belső játékok listájára.

Lehet, hogy ez csak egy frissített logó, amit kiterjesztenek a játék digitális verzióira is, így összhangban lesz a többi Rockstar címmel, amik szintén a Rockstar Games Presents márkajelzést viselik. Múlt hónapban a Rockstar 13 éves játékát a dél-koreai Játékminősítő és Adminisztrációs Bizottság is értékelte, ami gyakran leleplez készülő címeket még a hivatalos bejelentés előtt is. Ahogy a Gematsu észrevette, az új besorolás egy olyan besorolási számmal rendelkezik, ami konzolos játékokra utal.

A Red Dead Redemption 2010 májusában jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, de sosem portolták PC-re. Az új koreai besorolás elkülönül az eredeti játék, az Undead Nightmare Collection és a Game of the Year Edition meglévő besorolásaitól. Egy Rockstar bennfentes, aki korábban már szivárogtatott ki pontos információkat a cég játékairól, tavaly azt állította, hogy a Grand Theft Auto IV és a Red Dead Redemption remasterein dolgoztak, de azóta elvetették az ötletet.

A Red Dead Redemption 2 2018-ban jelent meg, többjátékos móddal, a Red Dead Online-nal együtt, ami 2020-ban önálló kiadást kapott. A Rockstar tulajdonosa, a Take-Two, májusban közölte, hogy a franchise eddig több mint 75 millió darabot értékesített, ebből 53 millió példány a Red Dead Redemption 2. Miután 2022 elején megerősítették, hogy a Grand Theft Auto 6 „aktív fejlesztése” „jól halad”, tavaly szeptemberben több mint egy órányi felvétel szivárgott ki az interneten a játékról.

Forrás: VideoGamesChronicle

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu