Döbbenet: hatalmas címeket veszít el hamarosan az Xbox Game Pass!

A Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatása augusztus 15-én négy játékot veszít, így a rajongóknak érdemes játszaniuk velük, amíg még lehet.

 

 

A Microsoft megerősítette, hogy négy játék augusztus 15-én távozik az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásból. Az előfizetők már tudják, hogy a Microsoft a hónap végén, illetve minden hónap 15-én eltávolít játékokat a Game Pass kínálatából.

Ez azt jelenti, hogy a Microsoft nemrég egy rakás játékot távolított el az Xbox Game Passból: öt cím kapta meg a búcsút 2023 júliusának zárásaként.

A jó hír az, hogy a Game Pass előfizetőknek két hét áll rendelkezésükre, hogy az augusztus 15-én távozó játékokkal játszhassanak. Így ha úgy kívánják, előnyben részesíthetik őket más címekkel szemben. Nem mellesleg, mint mindig, a játékok 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg a Game Passon vannak. Tehát még ha valaki el is kezdi valamelyik távozó játékot, és nem fejezi be, mielőtt az kikerülne, legalább a szokásos kért árnál olcsóbban veheti meg.

Mindenesetre az augusztus 15-én távozó négy játék a Death Stranding, az Edge of Eternity, a Midnight Fight Express és a Total War: Warhammer 3. Míg az Edge of Eternity és a Midnight Fight Express eredetileg a Game Passra jelent meg a felhőben, konzolokon és PC-n, addig a Death Stranding és a Total War: Warhammer 3 mindig is csak a PC-s játékosok számára volt elérhető. A PC Game Pass a szolgáltatás önálló szintjeként érhető el. Ám a Game Pass Ultimate szolgáltatásra feliratkozók számára a konzolos Game Pass-szal együtt is elérhető.

 

Xbox Game Pass játékok, amelyek hamarosan távoznak:

  • Death Stranding (PC) – augusztus 15.
  • Edge of Eternity (Cloud/Konzolok/PC) – augusztus 15.
  • Midnight Fight Express (Cloud/Konzolok/PC) – augusztus 15.
  • Total War: Warhammer 3 (PC) – augusztus 15.

 

Két hétnek elég időnek kell lennie ahhoz, hogy ezek közül a játékok közül néhányat végigjátszhassunk. A Death Stranding egy meglehetősen hosszú játék. Ám ha valaki minden nap megfelelő mennyiséget játszik, képes lesz eljutni a végkifejletig, mielőtt lekapcsolják a szolgáltatásról.

Az Edge of Eternity és a Total War: Warhammer 3 hasonló játékidővel rendelkezik, mint a Death Stranding, míg a Midnight Fight Express meglehetősen rövid, alig több mint öt óra alatt végigjátszható.

Ami azt illeti, hogy az előfizetőknek melyik játékot érdemes előnyben részesíteniük, a Total War: Warhammer 3 rendelkezik a legjobb értékelésekkel a kínálatból. Az Edge of Eternity többnyire negatív kritikákat kapott a kritikusoktól, míg a Midnight Fight Express fogadtatása kissé vegyes volt.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu