Nem találjátok ki, melyik játékban profi Barack Obama volt amerikai elnök!

A Super Smash Bros N64 szervezőjének nemrégiben kiadott Q&A-ja szerint Barack Obama volt elnök az eredeti Smash-ben szuperül adta Captain Falcont!

 

 

Az eredeti Super Smash Bros. Nintendo 64-re talán nem olyan híres, mint a folytatása, a Melee. Ám a rajongói tábora ennek ellenére is hardcore. Az egyik ilyen rajongó, Cody Daniels 2015-ben egy Make-A-Wish program keretében játszhatott egy kis Smash 64-et Barack Obama elnökkel. Elmondása szerint az egykori főparancsnok Captain Falcont játssza – ráadásul nem is olyan rosszul, sőt!

Daniels a Smash közösség alakjának, Tafónak beszélt egy nemrégiben lezajlott közvetítés keretében, és elmondta, hogy Obamával játszhatott Smash 64-et a Fehér Házban.

Az élmény részeként kapott egy dedikált példányt a játékból. Továbbá egy különleges kártyavédő érmét. Daniels azt is elárulta, hogy Obama lényegesen jobban játszott a játékban, mint amire számított. Különösen az átlagos alkalmi játékosokhoz képest.

Daniels ma már szervezőként tevékenykedik a Smash 64 szcénában. Ő rendezte meg a játék egyik legnagyobb házi versenyét. A Smash mellett talán leginkább pókerjátékosként ismert. Nemrég a Max Pain Monday című „póker reality show” részeként 11 000 dollárt nyert. Daniels az összes nyereményét a Make-A-Wish alapítványnak adományozta, hogy „továbbadja” és segítsen valaki másnak is átélni azt az élményt, amit ő 2015-ben. Ha többet szeretnél megtudni Daniels munkájáról a Smash 64 színtéren, nézd meg a The 64 Story dokumentumfilmjét az Operation Desert Smash-ről.

Forrás: X (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu