Call of Duty: Modern Warfare 3: újabb teaser – visszatérhet egy híres-hírhedt küldetés?! [VIDEO]

A Call of Duty: Modern Warfare 3 újabb teaser trailere egyes rajongók szerint a franchise egyik legvitatottabb szintjének visszatérésére utal.

 

 

A 2023-as Call of Duty: Modern Warfare 3 nemrég bemutatott Makarov leleplező trailere néhány rajongónak azt a teóriát veti fel, hogy a vitatott „No Russian” pálya visszatér. Ez az eredeti Modern Warfare 2 egyik legvitatottabb szakaszának számít. Ugyanis egy terrorista akcióban veszünk részt, civileket ölve. Sokkoló lenne, ha egy Call of Duty-játékban újra elővennék a „No Russian”-t. Ám vannak arra utaló jelek, hogy ez megtörténhet. Azonban még semmiképpen sem erősítették meg.

A No Russian egy olyan pálya, amely megtalálható az eredeti Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, valamint a 2020-as Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered újrakiadásban is.

A pályán a játékosok egy Joseph Allen nevű beépített CIA-ügynök szerepébe bújnak, aki beszivárgott egy Vlagyimir Makarov által vezetett orosz terrorista sejtbe. A csoport tömeges lövöldözést hajt végre egy nemzetközi repülőtéren. A játékos vagy közvetlenül részt vehet a tömeges lövöldözésben, vagy passzívan hagyhatja, hogy az megtörténjen. A küldetés kezdete előtt lehetőség van a küldetés kihagyására is.

A legutóbbi Call of Duty: Modern Warfare 3-nak több olyan kulcsfontosságú aspektusa is van, ami miatt a rajongók találgatásokba kezdtek a pálya visszatéréséről. Már a Makarov körül forgó trailer is várakozást kelt. Ugyanis ő a „No Russian” szint fő figurája. A trailerben egy rövid jelenet is látható, amelyben civilek futnak a játékossal vagy a játékos elől, valamint egy nyilvánvaló terrortámadás civil áldozatai. A kontextus azonban ki van véve ebből a szekvenciából, ami kétségeket hagy maga után.

A Call of Duty rajongók egy része szerint az új MW3 nem fogja újraalkotni a klasszikus szintet. Ehelyett az új játékban egy másfajta „No Russian” lesz látható. A trailerből kiderül, hogy mi lehet a Verdansk-i invázió kezdete. (Ez a jelenlegi Call of Duty történetében kulcsfontosságú pillanat.) Az Al-Qatala Verdansk stadion elleni támadása lehet a „No Russian” helyszíne, egy oroszországi nemzetközi repülőtér helyett.

Egy másik lehetőség a 2022-es Call of Duty: Modern Warfare 2 befejező jelenetéhez nyúlik vissza: a stáblista utáni jelenetben Makarov elrendeli egy repülőgép eltérítését, és még odáig is eljut, hogy azt mondja: „No Russian”.

Az új MW3 trailerben egy jelenet egy lezuhant repülőgépet mutat. Lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ezen a ponton az Activision utalása a „No Russian” szakasz visszatérésére tagadhatatlannak tűnik. Továbbra is kérdéses, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányában lesz-e egy új verziója a szintnek. Csak azért, mert az Activision a marketing részeként ugratja a visszatérését, még nem jelenti azt, hogy benne lesz a játékban.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu