Most akkor mi lesz a Wonder Woman 3-mal?! Gal Gadot válaszolt!

MOZI HÍREK – A Wonder Woman 3 a DC egyik legvártabb filmje, amelynek főszereplője és rendezője is visszatér a korábbi részekből. Gal Gadot azonban nemrégiben elismerte, hogy nem tudja, mikor indulhat el a film készítése, és hogy milyen változások várhatók a DC univerzumában.

 

A Wonder Woman 3 a 2017-ben bemutatott Wonder Woman és a 2020-ban megjelent Wonder Woman 1984 folytatása, amelyek nagy sikert arattak a kritikusok és a nézők körében. A filmekben Gal Gadot alakítja Diana Prince-t, az amazon harcosnőt, aki különböző időszakokban és helyszíneken küzd a gonosz ellen. A filmek rendezője Patty Jenkins, aki egyedi látásmóddal és stílussal vitte vászonra a DC egyik legnépszerűbb szuperhősét.

A Wonder Woman 3 hivatalosan 2020 decemberében kapott zöld utat, miután a Wonder Woman 1984 bemutatkozott a mozikban és az HBO Max-en. A film eredetileg 2023-ra volt tervezve, de azóta többször is elhalasztották. A legfrissebb hírek szerint a film csak 2024-ben kerülhet a mozikba. Ennek oka részben a koronavírus-járvány, részben pedig a DC univerzumának átalakulása, amely új irányt vesz James Gunn és Peter Safran vezetésével.

Gal Gadot nemrégiben egy interjúban beszélt arról, hogy hol tart most a Wonder Woman 3. A színésznő elmondta, hogy még nem tudja, mikor kezdődik el a forgatás, mert még dolgoznak a forgatókönyvön. Azt is hozzátette, hogy támogatja James Gunnt és Peter Safrant, akikkel együtt dolgoznak a filmen. Gadot szerint nagyon izgatottak és lelkesek a film miatt, de még sok munka van hátra.

A Wonder Woman 3 tehát még mindig fejlesztés alatt áll, és nem tudni pontosan, mikor láthatjuk majd a vásznon. Az viszont biztos, hogy Gal Gadot és Patty Jenkins visszatérnek Diana Prince szerepében és rendezőként. A film történetéről és szereplőiről még keveset tudni, de remélhetőleg hamarosan több információt kapunk róluk.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu