PS5 Slim: Így nézne ki a PlayStation 5 új változata?! [VIDEO]

Egy pletyka szerint a Sony tervez kiadni egy PS5 Slim nevű modellt, amely kisebb és könnyebb lesz, mint az eredeti PS5, és a lemezmeghajtója is levehető lesz. A pletykát egy Twitteren és a Rockstar hivatalos weboldalán megosztott videó alapján kezdték el terjeszteni.

 

A PS5 Slim egy olyan modell lenne, amelyet a Sony készítene el a PS5-ből, hogy olcsóbbá és hordozhatóbbá tegye. A PS5 Slim 5 centiméterrel alacsonyabb lenne, mint az eredeti PS5, de ugyanolyan vastag maradna. A konzol súlya is csökkenne, és a lemezmeghajtója is eltávolítható lenne. A konzol két USB-C portot is kapna az előlapján.

A PS5 Slim-ről egyelőre nincs hivatalos megerősítés, csak egy videó, amelyet egy BwE_Dev nevű felhasználó töltött fel Twitterre. A felhasználó azt állítja, hogy ez a CFI-2016 típusú PS5 háza. A videón látható, hogy a konzolnak van egy fekete rés a közepén, ami valószínűleg a lemezmeghajtó rögzítésére szolgál.

A PS5 Slim nem sokban különbözne az eredeti PS5-től kinézetében, de talán belül is változtatnának rajta. Egyes pletykák szerint a Sony másik processzort használna a PS5 Slim-ben, ami kevesebb hőt termelne és kevesebb áramot fogyasztana. Ez javíthatná a konzol teljesítményét és hűtését.

A PS5 Slim megjelenési dátuma még nem ismert, de valószínűleg jövőre fog debütálni. Egy érdekes lehetőség lenne azoknak, akik még nem váltottak PS4-ről PS5-re. A konzol remélhetőleg olcsóbb lenne, mint az eredeti PS5, ami jelenleg 500 dollárba kerül.

Forrás: Wccftech https://wccftech.com/ps5-new-model-slim-video/

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu