Gears of War 6: komolyan ekkora változásra készülhet majd a franchise?!

Egy új pletyka, amely a Gears of War 6 kapcsán kering az interneten, azt sugallja, hogy a játék nagy változást jelenthet a franchise számára.

 

 

Egy friss pletyka azt sugallja, hogy a Gears of War 6 egy „teljes, majdnem nyitott világú játék” lehet. A Gears 5 2019-ben jelent meg, így a franchise rajongói már évek óta várnak a következő részre. A Gears 6 még nem került nyilvánosságra, de a játékkal kapcsolatos potenciális kiszivárogtatások már utat törtek maguknak az interneten.

A pletykák szerint a The Coalition több projektet is lemondott, hogy a Gears 6-ra koncentrálhasson, a játék pedig 2024-ben vagy 2025-ben jelenhet meg.

Sok más kiszivárgott részlet nincs a játékkal kapcsolatban, de egy friss részlet már hullámokat vetett.

Az Xbox Era podcastben az Xbox szenzációiról ismert Shpeshal Nick szerint a Gears 6 „majdnem” egy teljesen nyílt világú játék lehet. Nick rámutatott, hogy a Gears 5 egy „lépés volt ebbe az irányba”, és azt mondta, hogy „a Gears 6 ezt egy másik szintre emeli”. Az igaz, hogy a Gears 5-ben a sorozat korábbi játékaitól szöges ellentétben álló, tágas, nyitott pályatervezés volt jellemző. Így a folytatásnak lenne értelme, hogy ezt a koncepciót bővítse. Nick azt is elmondta, hogy a játék „egy kicsit előrébb tart, mint azt néhányan gondolnák.” Így remélhetőleg a franchise rajongói inkább előbb, mint utóbb egy rendes Gears 6 leleplezésben részesülnek.

Ha a Gears 6 a következő néhány évben jelenik meg, ahogy azt a korábbi kiszivárgások sugallták, akkor logikus, hogy a játék leleplezése valamikor a közeljövőben történhet meg. Lehet, hogy a játék a The Game Awards-on mutatkozhat be. De az is lehet, hogy a jövő évi Xbox E3 nagy meglepetéseként tartogatják majd. Függetlenül attól, hogy mikor mutatják be a Gears 6-ot, a rajongók számíthatnak arra, hogy a játék valamikor a későbbiekben megjelenik. Hiszen a franchise továbbra is népszerű. Az előző játék rengeteg lógó történetszálat hagyott maga után, amivel foglalkozni kell.

A Gears 5 befejezése érdekes helyzetbe hozta a franchise-t. A játék egyik lehetséges befejezését kanonikussá kell tennie, ami hatalmas hatással lesz a franchise egészére.

A rajongók kétségtelenül izgatottan várják, hogy hova viszi tovább a Gears of War 6 történetét, de az is érdekli őket, hogy mit kínál a többi játékmód tekintetében.

A Gears of War 6 többjátékos módja lehetőséget adhat arra, hogy új rajongókat vonzzon be. Ugyanakkor arra is, hogy visszahozza a már nem játszókat. Az idő majd megmutatja, hogyan alakul. A Gears of War rajongóknak továbbra is várniuk kell. Remélhetőleg több információt kapunk a régóta futó franchise következő játékáról.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu