Assassin’s Creed Mirage: legendás karakter térhet vissza egy DLC formájában?!

Az Assassin’s Creed Mirage-ban stílusosan lopakodhatsz majd, méghozzá nem más, mint Ezio Auditore gúnyájában!

 

 

A Ubisoft az Assassin’s Creed Mirage játékával visszavezeti az Assassin’s Creed sorozatot a gyökerekhez. Akik már játszottak vele, úgy gondolják, hogy ez lesz az, amire a veterán rajongók vártak. Ugyanakkor a fejlesztők más módon is igyekeznek kedveskedni a széria rajongóinak.

Nem csak a lopakodás, a lényegesen kisebb térképméret és a történet, hanem még a karakter-outfit is a régi szép időkre emlékeztetnek majd, ha igaznak bizonyul ez a hír.

Az „örökölt” ruhák nem éppen újdonságok a sorozatban, de egy olyan játék esetében, amely látszólag büszke arra, hogy a régebbi játékokra hasonlít, elengedhetetlen volt a beépítésük.

Az egyik öltözék lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy mindenki kedvenc bérgyilkosának, Ezio Auditore-nak öltözzenek. Konkrétan az Assassin’s Creed Revelations-ben való megjelenésének, amelyet egyes rajongók a sorozat csúcsának tartanak.

Az öltözéket Andy Reloads a Twitteren keresztül fedte fel. Nyilvánvaló, hogy az öltözék egy DLC részeként érkezik. Egyelőre nem erősítették meg, hogy egy öltözékcsomag része-e, vagy önálló letöltés. Ettől függetlenül a felvétele nyilvánvalóan arra utal, hogy a játékban más örökölt öltözékek is szerepelnek. Ezek valószínűleg más ismert bérgyilkosokhoz, például Edward Kenwayhez, Connor Kenwayhez vagy Altaïr Ibn-La’Ahadhoz tartoznak.

A sorozat következő játéka hihetetlenül jól néz ki. Ez lesz az előfutára több más Assassin’s Creed-játéknak, amelyek jelenleg is készülnek a Ubisoftnál. Mindegyikük új karakterekkel, új helyszínekkel és új pillanatokkal fog minket kényeztetni.

Az Assassin’s Creed Mirage október 5-én jelenik meg Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokra.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu