Új Assassin’s Creed játék érkezik – íme a trailer és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A Ubisoft Bordeaux elárulta, hogy nem a Mirage lesz az egyetlen Assassin’s Creed cím, ami 2023-ban jelenik meg. Ez a második egy hónappal később érkezik…

 

 

Egy vadonatúj Assassin’s Creed-játék, amelyet korábban júniusban jelentettek be, novemberben jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy nem a közelgő AC Mirage lesz az egyetlen 2023-ban megjelenő rész.

Az Assassin’s Creed egy akció-kalandjáték-sorozat, amely a lopakodásra és a nyílt világ felfedezésére helyezi a hangsúlyt, és a Prince of Persia-játékok szellemi utódja, amely az Assassinok rendje és a templomos lovagok közötti kitalált viszály idején játszódik.

Az IGN egy friss trailert tett közzé egy új címről, melynek neve Assassin’s Creed Nexus VR. Ez a sorozat klasszikus játékmenetének első személyű adaptációját mutatja be. A játékos három ikonikus főhőst irányít: Connort az Assassin’s Creed 3-ból, Kassandrát az Odyssey-ből és a rajongók kedvencét, Eziót az AC 2-ből. Mindegyikük más-más harcmodorral rendelkezik. A narráció szerint a cselekmény középpontjában a Testvériség terve áll, hogy ősi technológiát foglaljanak el, és profilozzák az embereket, akiket aztán beszerveznének a hitrendszerükbe. Egy titokzatos hang megidézi a három bérgyilkost az idő és a tér túloldaláról. Céljuk, hogy összefogjanak és meghiúsítsák ezt a gonosz tervet. Miután bemutatta az egyes bérgyilkosokat, a saját poénjaikkal együtt, a trailer azzal a felvétellel zárul, amikor Ezio első személyű nézetből egy szénakazalban landol, ami a franchise egy mára már ikonikussá vált pillanata.

A hozzászólásokban a fogadtatás többnyire pozitívnak tűnt, sok rajongó megjegyezte, hogy a játékmenet mennyire stabilnak tűnik, mások pedig a régi Assassin’s Creed főszereplők visszatérését dicsérték, akik már több mint egy évtizede nem tűntek fel, eredeti szinkronszínészeikkel együtt.

Ugyanakkor a Meta Quest exkluzivitását sok kritika érte. Több rajongó a PlayStation 5 PSVR2 kiegészítőjére szánt változat után sóvárog. Az egyik kommentelő megjegyezte a trailerben szereplő lore-hibát. Ugyanis Kassandra hivatalosan sosem volt bérgyilkos a saját játékában, és emiatt másokkal is szóváltásba keveredett.

A virtuális valóság gyorsan emelkedő trenddé vált a játékiparban, amely képes több műfajon átívelni. Valamint egyedi, magával ragadó, első személyű élményt nyújtani. Mivel több ikonikus IP már belekóstolt ebbe a funkcióba, csak idő kérdése volt, hogy az AC is kövesse ezt a példát.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu