Assassin’s Creed Mirage: INGYEN, vagy 7000 Ft. alatt! – Akár a platformok közti keresztmentéssel – de egy platform kimarad!

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK – Élvezd az Assassin’s Creed Mirage játékot talán még INGYEN is (ez nem 100%), de biztosan harmadannyiért, több platformon is keresztül, áthozva a mentéseket a Ubisoft Connect Multi Access előnyeivel! Nem kell mást tenned, csak két hét (akkor akár ingyenes is lehet a sztori), vagy egy hónap alatt mindenképpen mindössze 7000 Ft-ot kiperkálva. Ennél az Assassin’s Creed címnél pedig az egy hónap, sőt, a két is elegendő, hogy végigtold!

 

 

A videojáték rajongók most egy egészen új módon közelíthetik meg az Assassin’s Creed Mirage világát, köszönhetően a Ubisoft Connect Multi Access előfizetésnek. Az Ubisoft új szolgáltatása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játékot Xbox konzolokon (Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X és Xbox Series S) és PC-n egyaránt élvezzék, és ezáltal a Steam Deck segítségével is folytathassák a kalandozást útközben.

Hogy miről is van szó? Nos, a Ubisoft Connect keresztplatform mentés funkciójának köszönhetően, a játékosok otthon a legújabb Xbox Series X konzolon élvezhetik a legfelsőbb grafikai minőséget, majd elindulhatnak a világba, és folytathatják a játékot a Steam Decken, legyen szó egy BKV-útról, munkahelyi szünetről vagy akár egy iskolai szünetről. Ráadásul, ha a játékosok két héten belül lemondják az előfizetést az „use my withdrawal right” opcióval élve, akkor az Assassin’s Creed Mirage-t és egyéb Ubisoft játékokat két hétig ingyen élvezhetik, nem csak az említett platformokon, hanem a GeForce Now-n is, ahol szintén elérhető a játék.

 

Egy igazán elhivatott rajongó lefordította a szöveget, ami Basim szobrán található, amely az Assassin's Creed Mirage gyűjtői kiadásához jár majd.

 

Xbox konzolod és Steam Decked van? Akkor akár „Nintendo Switch-ezhetsz” is vele!

 

Az Assassin’s Creed sorozat friss darabja, a Mirage, 2023 októberében érkezett meg a piacra, és már most hatalmas népszerűségnek örvend. A Ubisoft azonban nem állt meg ennyinél, és bevezette az Ubisoft Connect Multi Access előfizetést, amely egy egészen új dimenziót hoz a játékélménybe. Az előfizetés lehetővé teszi, hogy a játékosok otthon a legjobb grafikai minőséget élvezhessék egy erős Xbox konzolon, például az Xbox Series X-en, és amikor elhagyják otthonukat, magukkal vihetik a játékot a Steam Deckjükön, és bárhol folytathatják a küldetéseiket. Ezen kívül, a keresztplatform mentés funkció segítségével a játékosok könnyedén importálhatják mentéseiket az egyik platformról a másikra, így sosem kell ugyanazt a szakaszt újra és újra végigjátszaniuk. Ez a megoldás nagyon hasonlít a Nintendo Switch által kínált lehetőségekre, ahol a játékosok otthon a nagykonzolon játszanak, majd útközben magukkal vihetik a játékot.

Az Ubisoft+ előfizetés egy másik nagyszerű lehetőséget is kínál a játékosoknak. Ha valaki nem szeretné megvásárolni a teljes árú játékot, hanem csak kipróbálná azt, az előfizetés lehetővé teszi számára, hogy hozzáférjen az Assassin’s Creed Mirage és más Ubisoft játékok teljes verzióihoz. A Ubisoft+ előfizetés költsége lényegesen alacsonyabb, mint a játék teljes ára, így a játékosok jelentős összeget spórolhatnak meg. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy megvásárolja a játékot, az később, akciós időszakban teheti meg, és így továbbra is hozzáférhet a játékhoz, még akkor is, ha már nem rendelkezik aktív Ubisoft+ előfizetéssel.

 

 

„Trükközőknek” akár ingyen!

 

De a Ubisoft+ előfizetés még egy trükköt is tartogat a játékosok számára. Ha valaki két héten belül lemondja az előfizetést az „use my withdrawal right” lehetőséggel élve, akkor gyakorlatilag ingyen játszhatja végig az Assassin’s Creed Mirage-t és más játékokat a két hét alatt. (Ezt viszont nem próbáltuk ki, szóval nem biztos, hogy működik! Elvileg a gomb leírása szerint erre van lehetőség, de arra nézve nincs információ, hogy ha úgymond „visszaélsz” ezzel a lehetőséggel és két hét alatt végigjátszod a játékot és utána mondod le, akkor tényleg visszakapod-e a pénzt.) Nem egy hatalmas összeg így sem a havi előfizu, szóval érdemes kipróbálni, aztán, ha két hét alatt végzel, akkor talán még ezt az alacsony összeget is visszakapod.

Hozzá kell még tenni, hogy ez a lehetőség nem csak a PC-s és Xboxos játékosok számára érhető el, hanem a GeForce Now felhasználói számára is, ahova a játék szintén megjelent. Így ha valaki csak egy rövid időre szeretné kipróbálni a játékot, vagy nincs lehetősége azonnal megvásárolni azt, akkor is teljes mértékben élvezheti az Assassin’s Creed Mirage kínálta élményt – méghozzá akár ingyen a Geforce Now-n is. A Ubisoft ezzel a lépéssel egyértelműen a játékosközösség felé kíván nyitni, és lehetőséget teremteni számukra, hogy a lehető legkényelmesebben és költséghatékonyan férjenek hozzá a legújabb játékaikhoz.

 

 

Szimpatikus megoldások tömkelege – kivéve a PlayStation tulajoknak!

 

Az Assassin’s Creed Mirage és az Ubisoft Connect Multi Access előfizetés kombinációja egy igazán izgalmas lehetőség a játékosok számára, hogy a játékot a lehető legnagyobb rugalmassággal élvezhessék, legyen szó otthoni vagy útközbeni játékról. Az Ubisoft innovatív megoldásaival tovább erősíti pozícióját a játékpiac egyik vezető szereplőjeként, és megmutatja, hogy a játékélmény és a felhasználói kényelem kombinálása milyen előnyöket hozhat a játékosok számára.

Végül meg kell még említenünk, hogy sajnos a fenti megoldások PlayStation platformokon nem élnek, ugyanis a PlayStation Plus részeként élvezhető Ubisoft + Classic csak a régebbi játékok egy részét tartalmazza (és azok is fokozatosan csökkennek), az Assassin’s Creed Mirage pedig ebben nincs benne. Hát, úgy tűnik, hogy PlayStation fanok ebből a körből megint kimaradtak…

Ami pedig az Assassin’s Creed Mirage tesztjét illeti, arra még várnotok kell, a magyar forgalmazótól, a Cenegától ugyanis nem kaptunk sajtókódot, így a fenti módszerrel, veletek együtt kezdtük a játékot a megjelenés napján. De rajta vagyunk, erősen!

-BadSector-

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu