Már ennyi mindent lehet tudni a Gladiátor 2-ről

MOZI HÍREK – Eddig azt tudtuk Ridley Scott rendezőről, hogy amihez nyúl, arannyá válik a keze között (A nyolcadik utas: a Halál, Szárnyas fejvadász, Gladiátor), most pedig az is kiderült, hogy a szükségből is erényt tud kovácsolni.

 

A régóta tartó nagy hollywoodi színészsztrájk alatt ugyanis nem kesergett, hanem szépen összevágott 90 percet a Gladiátor 2-ből. Ezzel még nincs kész a nagy mű, kell még forgatni hozzá, de első lépésnek nem rossz, tekintve, hogy egy év múlva be kell mutatni a filmet.

Scott elárulta, hogy vágás közben különösen élvezte azt a jelenetsort, amelyben páviánok támadnak Luciusra (Paul Mescal). Ő az a Lucius, Commodus unokaöccse, aki még helyes kiskölyök volt az első részben. Mostanra érett férfi lett, és valószínűleg családi viszályba keveredik az új császárral, Publius Septimius Getával (Fred Hechinger), másképp nehezen köthetne ki ő is az arénában gladiátorként, ha egyáltalán erre a sorsra jut. Két további nagy húzónév fokozza majd az élvezetet a filmben: Denzel Washington egy nyugdíjas felszabadított gladiátort alakít, aki bölcsen pihen jól megérdemelt babérjain, de azért nyilván szintén kardot ránt a megfelelő pillanatban, Pedro Pascal pedig valószínűleg magát a címszereplő gladiátort alakítja.

(Gladiator 2 – hazai bemutató: 2024. november 21.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu