Az Xbox achievementek hajszolása most egy teljes munkaidős álláshoz vezethet?!

A Microsoft egy olyan achievement-versennyel ünnepli az Xbox Game Pass új, első napi címének érkezését, amelynek nyereménye egy fizetett teljes munkaidős állás!

 

 

Egy újonnan indult Xbox-verseny nyereménye egy fizetett teljes munkaidős állás. Utóbbit az a személy kap, aki elég ügyes ahhoz, hogy feloldjon egy bizonyos teljesítményt a Football Manager 2024-ben.

A pályázat célja többek között a Football Manager 2024 nemrég, első napos címként megjelent Xbox Game Pass-játékának népszerűsítése.

Anyavállalatához hasonlóan a Sega leányvállalata, a Sports Interactive is az Xbox Game Pass egyik legkövetkezetesebb támogatója a platform kezdete óta. Hiszen az FM19 óta minden játékuk elérhető a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán. Az, hogy legújabb címe folytatni fogja ezt a trendet, már szeptember óta ismert. A Football Manager 2024-et ugyanis akkor erősítették meg első napos megjelenésként a Game Passra.

Az ígéreteknek megfelelően a sportszimulátor november 6-án került fel a Microsoft előfizetéses könyvtárába. A Sports Interactive, a Sega és az Xbox most egy egyedi, The Everyday Tactician nevű versennyel igyekszik népszerűsíteni. Röviden összefoglalva, a verseny keretében az Egyesült Királyságban élő játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy a Bromley FC-nél a labdarúgásban helyezkedjenek el.

A Vanarama National League – az angol labdarúgás ötödik osztályának – ezen alapcsapata a pályázat segítségével fogja felvenni a következő szurkolói teljesítménytaktikusát.

A versenyen való részvételnek két feltétele van. Az első a „Championes” achievement feloldása, ha megnyered a Football Manager 2024 bármelyik angol bajnokságát PC-n vagy Xbox konzolon. A legolcsóbb módja ennek, ha előfizetsz az Xbox Game Passra. Utána a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán keresztül játszol az FM24-gyel. A résztvevőknek be kell jelentkezniük a játékba a Gamertagjükkel, hogy igazolni tudják a lépés teljesítését. Miután ez megtörtént, a versenyzőknek egy egyperces videót kell beküldeniük, amelyben kifejtik, miért érdemlik meg a felkínált szerepet. Mindkét lépést december 4-ig kell teljesíteni.

A Bromley FC által kínált pozíció teljes munkaidős, határozott idejű, 13,15 £ (~16,50 $, kb. 5700 Ft) órabérrel. A pályázat nyertese támogató teljesítménytaktikusként heti öt napon keresztül segíti majd a Bromley első csapatának értékelését azzal, hogy mind a csapat, mind a játékosok teljesítményelemzési jelentéseit elkészíti. A foglalkoztatás a tervek szerint január 2-tól 2024 májusáig tart. Így a 2023/24-es labdarúgószezon második felét lefedi.

A pályázat alapgondolata az, hogy a rajongóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy valós tapasztalatot szerezzenek, amely segíthet nekik abban, hogy állandó állást kapjanak a labdarúgásban.

A Microsoft játékversenyei az utóbbi időben egyre kreatívabbak lettek, mind a részvételi szabályok, mind a nyeremények tekintetében. Egy másik, ezt a tendenciát tanúsító példa még októberben bukkant fel az interneten. Akkor a vállalat egy egyedi, nem működő Diablo 4 Xbox Series X konzolt sorsolt ki egy működővel párosítva.

Forrás: Microsoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu