Az Xbox Game Pass vadonatúj Day One játékkal bővül, amelyet már most imádnak a kritikusok

A Microsoft ismét frissíti Xbox Game Pass szolgáltatását, ezúttal egy új, remek kritikákkal rendelkező day one játékkal bővül.

 

Az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatás legújabb frissítése az újonnan megjelent Football Manager 2024 két változatát is hozzáadta az előfizetők számára. Az első napi játékok az egyik legfőbb ok, amiért bárki Game Pass-előfizetést köt, ezért a Microsoft gondoskodik arról, hogy rendszeresen legyenek új első napi játékok, amelyekkel az előfizetők játszhatnak.

Sőt, a Microsoft már egy új day one játékkal is bővítette a Game Pass november 2023-as kínálatát. A Game Pass 2023. novemberi újdonságai a Thirsty Suitors november 2-i megjelenésével indultak, amelyet a felhőben, az Xbox konzolokon és a PC-n is elérhetővé tettek az előfizetők számára. Az Xbox Game Pass legújabb frissítése egy újabb első napi játékkal bővül, amelynek különböző változatai attól függően, hogy valaki PC-n vagy konzolon játszik.

A mai naptól kezdve az Xbox Game Pass előfizetők a Football Manager 2024-et PC-n és a Football Manager 2042 Console-t a felhőben, Xbox konzolokon és PC-n is játszhatják. A verziók között nincs sok különbség, bár a Football Manager 2024 Console támogatja a PlayStation Xbox közötti keresztjátékot. A játék normál PC-s verziójához megfelelő PC-re, valamint PC Game Pass előfizetésre vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre lesz szükség, amely a PC Game Pass és a vanilla Game Pass csomagot foglalja egy csomagba.

A Football Manager 2024 első napi megjelenése már elég ok az izgalomra, de ami még vonzóbbá teszi a játékot, az a magas értékelési pontszámok. A legtöbb Football Manager-játék általában nagyrészt pozitív kritikákkal jelenik meg, és ez a régóta futó sorozat legújabb darabja sincs másképp. A Football Manager 2024 e cikk írásakor 83-as általános értékeléssel büszkélkedhet, ami az év egyik legjobban értékelt Game Pass-játékává teszi.

Voltak azonban olyan új Game Pass-játékok, amelyek a Football Manager 2023-ban jelentek meg, és magasabb értékelést kaptak, mint a Football Manager 2024. Valójában az egész 2023-as év néhány új játéka az első napon debütált Game Pass-játékként, amelyek közül kiemelkedik a Bethesda nyílt világú sci-fi RPG-je, a Starfield és a kritikusok által is elismert retro RPG, a Sea of Stars.

Elképzelhető, hogy a 2023 novemberében megjelenő többi első napi Xbox Game Pass-játék közül is bekerül néhány a beszélgetésbe. Olyan játékok, mint a Dungeons 9 és a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én érkeznek, míg a hangulatos Spirittea november 13-án jelenik meg. November 17-én pedig a Persona 5 Tactica is vár ránk, így a Game Pass-előfizetőknek enyhén szólva is bőven lesz elfoglaltságuk ebben a hónapban.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu