A Stranger Things sztárja alig győzte szavakba önteni, mennyire tetszik neki a Starfield!

A Stranger Things sztárja, David Harbour szakított egy kis időt a Starfieldről való beszélgetésre, és dicséri a játékot, leírva, mit szeret benne.

 

 

David Harbour, a Stranger Things című sikersorozat sztárja egy friss interjúban dicsérte a Starfieldet. Elárulta, hogy nagy rajongója a játéknak. A Bethesda legújabb kínálataként a Starfieldnek még a legmenőbb hírességek között is vannak rajongói.

David Harbour sok mindenről híres, de a legtöbben talán úgy ismerik, mint Jim Hopper főnök a Stranger Things című sikersorozatban, valamint a Hellboy legutóbbi filmadaptációjának címszereplője, és a Fekete özvegy filmben is feltűnt Alekszej Sosztakov/Vörös Őrző szerepében.

Arról is ismert, hogy Asmongold streameket néz a Twitch-en, megmutatva gamer oldalát. A Bethesda szeptember 6-án jelentette meg legújabb, várva várt játékát, a Starfieldet. Ebben a játékosok kiélhetik kreativitásukat, hajókat építhetnek, hogy a csillagok között utazhassanak és felfedezhessék a játék világát.

David Harbour az IGN-nek adott interjújában a BoxLunch Holiday gálán dicsérte a Starfieldet, mint olyan játékot, amellyel szívesen játszik. Az interjúban a színész azzal kezdte, hogy szereti a játékot. Közben elismerte a játék és általában Todd Howard körül az évek során kialakult vitákat is. Habour a továbbiakban elmondta, hogy szerinte a Bethesda játékai nagyon gazdagok a világukban. Leírta, hogyan játszik a játékkal: szintet lép és exploitokat használ, hogy „végtelen pénzhez jusson és ellopjon dolgokat”. Harbour a játékban készített karakterét úgy jellemzi, hogy „rendkívül fiatal és rendkívül jóképű”.

Harbour azon hírességek tekintélyes listájához tartozik, akik játékosok, mint például a néhai Matthew Perry, aki rajongott a Fallout-franchise-ért.

Úgy tűnik, Harbour őszintén szereti a Starfieldet. A Twitter-bejegyzésre adott válaszok is tükrözik lelkesedését. Harbour magyarázata arról, hogy miért szereti a játékot, más játékosok számára is átérezhetőnek tűnhet. Legalább azoknak, akik hasonlóan vélekedhetnek arról, hogy mitől olyan élvezetes a Starfield. Maga az interjú kötetlen hangulatú, hiszen Harbour a BoxLunch gála sajtósorozatán beszél a játékról.

A Starfieldet a megjelenése óta viták övezték. Sőt, néhány játékos nem sokkal a megjelenés után bojkottálta. Ám még mindig vannak rajongók, akik látják a játék varázsát. David Harbour csak egy a sok játékos közül, akik saját tapasztalataik alapján élvezik a játékot. A Starfieldet a 2018-as bejelentése óta nagyon várták. Mivel a rajongók között olyanok is vannak, mint Harbour, a játék még több játékost nyerhet az elkövetkező hetekben.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu