A Stranger Things sztárja, David Harbour meglepő kijelentést tett a sorozatról

MOZI HÍREK – A Stranger Things a közelgő ötödik évaddal véget ér, és David Harbour szerint ez a helyes döntés.

 

 

David Harbour, a Stranger Things egyik főszereplője úgy érzi, itt az ideje, hogy a Netflix rendkívül népszerű sorozata véget érjen. Ami szerencsés, mert a széria a közelgő ötödik évaddal véget ér. A Discussing Filmnek nyilatkozva Harbour elmondta, miért gondolja úgy, hogy most jött el az ideje, hogy maga mögött hagyja Hawkinst. Ezzel lehetővé tenné magának és a többi szereplőnek – akik közül sokan a sorozat futása alatt gyerekből felnőttekké váltak – , hogy más projektekkel foglalkozzanak.

„Az a vicces, hogy amikor elkezdtem a sorozatot, soha nem akartam, hogy véget érjen. Ezért szeretem a műsort. Szerintem ez egy nagyszerű sorozat, még akkor is, ha én nem szerepeltem benne. Most már majdnem kilenc év telt el az első évad forgatása óta, és úgy gondolom, itt az ideje, hogy véget érjen. De ez persze nagyon keserédes. Tudod, van benne egy kis szomorúság. De mindannyian felnőttünk. Itt az ideje, hogy elhagyjuk azt a fészket, és más dolgokat és más projekteket próbáljunk ki. És hogy a Duffer testvérek is kipróbálhassanak más dolgokat. Úgy értem, ezek a srácok nagyon tehetségesek. Szeretném látni, hogy mit találnak ki legközelebb. Szóval keserédes, de mindenképpen itt az idő.”

Harbour nem az egyetlen olyan stábtag a Stranger Things szereplői közül, aki úgy gondolja, hogy a sorozat befejezése az 5. évaddal szükséges: ugyanígy érez Finn Wolfhard is, aki Mike-ot alakítja a sorozatban.

„Szeretnék segíteni a befejezésben, de nem úgy, hogy szeretnék végezni vele. Hanem úgy, hogy tudni akarom, mi fog történni. Határozottan szomorú vagyok emiatt, de azt is tudom, hogy mindenkinek az életében ez a következő fajta fejezet, aminek meg kell történnie.” Wolfhard még azt az ötletet is „nevetségesnek” nevezte, hogy a Stranger Things 5. évadán túl is folytatódjon, hozzátéve: „Azt hiszem, a Duffer testvérek kitalálták, úgy képzelem, hogy az ötödik évadban tökéletes befejezés lesz”.

Egyelőre rejtély marad, hogy mit tartalmaz majd a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évada. Az azonban már kiderült, hogy a történet középpontjába Noah Schnapp Will Byersét állítja majd. „Will nagy szerepet és fókuszt fog kapni, ez tényleg minden, amit az 5. évadról mondhatok, az ő utazása”árulta el a Stranger Things társalkotója, Matt Duffer. „Kezdjük látni a felnőtté válását, tényleg. Ami számos okból kihívást jelentett, amelyek közül néhány természetfeletti. De kezdjük látni, ahogy a saját útját járja.”

A Stranger Things 5. évadának forgatása várhatóan 2023 májusában kezdődik.

Forrás: Discussing Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu