Stranger Things: a Duffer testvérek meglepő sztorit meséltek el az 5. évadról!

MOZI HÍREK – A Stranger Things alkotói, Matt és Ross Duffer elárulják, mi várható a népszerű Netflix-sorozat ötödik és egyben utolsó évadában.

 

 

A Stranger Things készül az ötödik és egyben utolsó évadra. Matt és Ross Duffer a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy az első epizód forgatókönyve már elkészült. A Duffer testvérek egy Los Angeles-i rendezvényen beszéltek a sorozatról.

A THR megörökítette a szereplők és alkotók megjegyzéseit a panelbeszélgetésen, ahol a Duffer testvérek elmondták, hogy a Stranger Things 5 forgatókönyve már most könnyeket csalt a vezetők szemébe.

Ez azért sok mindent jelenthet, de az alkotók azt állítják, örömkönnyekről van szó. „Sírva fakadtak a vezetőink, amit jó jelnek éreztem, hogy ezek a vezetők sírva fakadtak” – mondta Matt Duffer. „Az egyetlen más alkalom, amikor láttam őket sírni, olyan volt, mint a költségvetési megbeszélések.”

A duó egy kétórás megbeszélésen osztotta meg a Netflixszel a következő évad tervét. Felvázolták a fő cselekménypontokat, amelyek az utolsó epizódok során történnek. Shawn Levy, aki a Stranger Things executive producere, azt mondja, „azok másfajta könnyek voltak”.

„Ott voltam abban a szobában, és olvastam ezt az első forgatókönyvet – megbénít a félelem, hogy bármit is elrontok, de azt mondom, hogy az a lényeg ezekkel a Duffer fivérekkel kapcsolatban, hogy bár a sorozat annyira híres lett, és a karakterek annyira ikonikusak lettek, és annyi minden van benne a ’80-as évekről, a természetfelettiről és a műfajról, mégis ezekről az emberekről, ezekről a karakterekről szól. Az ötödik évad már annyira egyértelműen ezeket a karakterek történeteit ápolja, mert ez mindig is a Stranger Things éltető eleme volt.”

A Stranger Things 4. évada a sorozat eddigi egyik legakciódúsabb és VFX-súlyos évadát hozta, ami azt jelenti, hogy az ötödik rész gyártási ideje hosszú lehet.

A rajongóknak azonban még várniuk kell a további hírekre a közelgő megjelenéssel kapcsolatban, mivel az írás csak nemrég kezdődött el.

Ahogy a Duffer testvérek és Shawn Levy elmondták, az utolsó évad miatt a vezetők könnyekig meghatódtak. Vagyis a nézők egy szívszorító fináléra számíthatnak. Természetesen a közönség a Hawkins-i srácoknak fog drukkolni, amikor megérkezik a Stranger Things 5, bár a rajongóknak nem szabad arra számítaniuk, hogy a sorozat jelentős mennyiségű Upside Down-akció nélkül ér véget.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu