Xbox Game Pass: a 2023 novemberi második frissítés

A Microsoft másodszor is frissíti a hónap során az előfizetéses szolgáltatását, de azért mondanunk kell, hogy ennél izmosabb tartalmi bővítéseket is láthattunk már tőlük.

 

Emlékeztetőképp egy játékra hívták fel a figyelmet. Elérhető már a Coral Island (Xbox Series, felhő). Három játék csatlakozik a szolgáltatáshoz a hónap második felében. November 17-én érkezik a Persona 5 Tactica (konzol [Xbox Series, Xbox One], PC, felhő; a Game Passban rajtol el, azaz új megjelenés), majd november 28-án érkezik a Dune: Spice Wars (konzol, felhő; PC-n már a szolgáltatás része), továbbá a Rollerdrome (Xbox Series, PC, felhő).

Három DLC/frissítés lett megemlítve a posztban. Már elérhető a Grounded Make It And Break It frissítése, ahogy a Microsoft Flight Simulator tizenötödik világbővítése is (amellyel a skandináv országok és Grönland lépett be a repülőszimulátorba). Ugyanígy már elérhető a Valorant Time to Duel or Die with Agent Iso in Episode_07 // Act III is. A Game Pass-előfizetők ingyen, azonnal meg tudják nyitni a Valorantban az új karaktert. Xbox Game Pass Ultimate perk nincsen, ahogy új questekről sem adott hírt a redmondi techóriás.

Végezetül felsorolták, hogy mely játékok távoznak november 30-án a szolgáltatásból. Mint mindig, itt is lehetséges előfizetőként kedvezményesen megvásárolni a játékokat, hogy a szolgáltatásról való távozás után is játszani lehessen velük. Többnyire az Electronic Arts játékairól van szó. Anvil (konzol, PC, felhő), Battlefield 1943 (konzol – EA Play), Battlefield: Bad Company (konzol – EA Play), Battlefield: Bad Company 2 (konzol, PC – EA Play), Disc Room (konzol, PC, felhő), Eastward (konzol, PC, felhő), illetve Grid (konzol – EA Play).

Ez bizony a Microsofthoz képest kissé szűkmarkú frissítés, és több játék TÁVOZIK mint amennyi ÉRKEZIK az Xbox Game Passra. Az első decemberi frissítés talán nagyobb lesz, esetleg a második is, hogy a karácsonyi étkezések között is legyen mivel foglalkozni…

Forrás: Microsoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu