The Last of Us Part II Remastered: Frissített grafika, kalandok és új szereplők várnak rád!

Készülj fel a The Last of Us Part II új élményére! A Naughty Dog újraértelmezi Ellie kalandját egy remasterelt változattal, amely új játszható karakterekkel és extra tartalmakkal kecsegtet. Az ikonikus játék most még szebb, izgalmasabb lesz a legújabb generációs konzolokon.

 

Ami tegnap még csak szóbeszéd volt, ma már tény: a The Last of Us Part II Remastered hamarosan érkezik, köszönhetően a Naughty Dog csapatának, akik 2020-ban indították útjára a díjnyertes játékot. A remaster kiadás nem csak technikai újításokkal, hanem érdekes tartalmi bővítésekkel is készül, hogy újraélessze a játékosok érdeklődését.

A PlayStation 5-re 2024. január 19-én érkező játék ára egyelőre ismeretlen, de a PS4 tulajdonosoknak csak 10 dollárba kerül a frissítés. Az új kiadás egy izgalmas „No Return” nevű játékmódot is tartalmaz, ahol olyan karakterekkel játszhatunk, akik eddig nem voltak elérhetőek a sorozatban. Ebben a módban a fertőzöttek elleni harc mellett különféle kihívások várnak a játékosokra. Emellett a Guitar Free Play módban a játékbeli zenélés élményét bővítik, többféle hangszert kipróbálva.

A remaster kiadás egy másik különlegessége a „Lost Levels”, ahol a Naughty Dog beépítette azokat a jeleneteket, amik a végleges verzióból kimaradtak. Ezek fejlesztői kommentárokkal együtt betekintést engednek a játék készítésébe. A játék rendezője, Neil Druckmann, a vezető író, Halley Gross és a főszereplők szinkronszínészei, Troy Baker, Ashley Johnson és Laura Bailey is kommentálják a kampány eseményeit, így még mélyebb betekintést nyújtva a történetbe.

Technikai szempontból is sok újítás várható: a játék 4K-s felbontásban és jobb textúrákkal, árnyékokkal és animációkkal lesz élvezhető, kihasználva a PS5 teljesítményét. A DualSense haptikus visszajelzései pedig még inkább elmélyítik az élményt. A fejlesztők a hozzáférhetőségi funkciókra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyék a játékot.

Az első játék remake-jéhez hasonlóan ebben a remasterben is lehet extra skineket feloldani Ellie és Abby, illetve fegyvereik számára, a kicsinosított fotómóddal pedig megörökíthetjük utazásunkat.

Végül, de nem utolsósorban bizonyos régiókban elérhető lesz közvetlenül a PlayStation boltjából egy kézzelfogható kiadás is, a W.L.F. Edition, ami a játékon felül tartalmaz egy menő fémtokot, egy jókora adag színes kártyát, egy felvarrót, valamint egy maréknyi kitűzőt.

The Last of Us Part 2 Remastered officially announced for PS5, upgrade path  detailed | VGC

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu