Rákapcsolt a Sonic 3. csapata, de van egy nagy vágyuk is

MOZI HÍREK – A Sonic, a sündisznó 2. végén már beharangozták, a Sonic 3. csapata pedig most tudatta, hogy tényleg beszáll a harcba a sündisznó ádáz ellenfele, Árnyék, azaz Shadow. A film X- (korábban Twitter) oldalán fotót közöltek, amelyen Shadow öklei és cipője láthatók egy javában ketyegő csapó társságában. Árnyék onnan kapta nevét, hogy afféle sötét ellen-Sonic: a jó sündisznó gonosz másolata, mesterségesen megalkotott lény, aki természetesen galád tervet forral.

 

A Sonic, a sündisznó 3. munkálatai leálltak a nagy hollywoodi színészsztrájk miatt, ám mint a Digital Spy megtudta, a stáb azért dolgozott egy kicsit: felvették a színészek nélküli jeleneteket, mert ezek nem estek a kötelező munkaszünet hatálya alá. Most már rákapcsoltak, és az alkotóknak csak egy bánata van: az eddig Dr. Robotnikot, az őrült tudós alakító Jim Carrey nem erősíti a csapatot, mivel határozatlan időre visszavonult a színészettől.

A film producereinek azonban eszébe sem jutott, hogy Carrey helyére másik színészt kérjenek fel. „Jim Carrey a Sonic család örökös tagja, és alakja annyira összeforrott Dr. Robotnik karakterével, hogy senki más nem léphet a helyébe – mondta az egyik producer, Neal H. Moritz az IGN-nek. – Reméljük, hogy Jim egyszer visszatér közénk, mert szerintem ő sem tudja maga mögött hagyni ezt a klasszikus karaktert.”

Moritzéknak fájó hiány tehát Carrey karizmája, ám nem kell aggódniuk, hogy főgonosz nélkül maradnak, hiszen Sonic galaxisában maradt éppen elég megfelelő negatív karakter. Páldául Shadow, aki már be is jelentkezett a játékba.

A híradás Shadow-ról itt tekinthető meg.

(Sonic the Hedgehog 3. – hazai bemutató: 2024. december 19.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu