[TGA 2023] Végre itt a megjelenés a Skull and Bones többjátékos kalandjához! [VIDEO]

A Ubisoft és az Ubisoft Singapore bejelentette, hogy a rég várt Skull and Bones játékuk, egy kalózos akció-kaland, 2024. február 16-án jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PC (Epic Games Store és Ubisoft Store), Stadia és Luna platformokon. Egy második zárt béta tesztet december 15. és 18. között tartanak, amelyre a részletek a játék hivatalos weboldalán érhetők el.

 

A Skull and Bones a kalózkodás aranykorába repít, ahol a játékosok hatalmas hadihajókkal szállhatnak vízre. Ebben az inszatírus, felkapaszkodó kalózkapitány szerepében a Karib-tengerről az Indiai-óceán vad, gazdag vidékeire vitorlázunk. Itt az idilli vizek a gyarmati birodalmak, erőteljes kereskedelmi vállalatok és kegyetlen kalózbandák csataterei, ahol mind a gazdag kincsekért küzdenek.

A játék során a legfelsőbb kalózvezér rangjáért történő küzdelemben a játékosok saját hajóflottájukat építhetik ki, testre szabhatják, zsákmányolhatják a jövedelmező kereskedelmi útvonalakat, és legyőzhetik a rivális kalózkapitányokat, emlékezetes karaktereket vagy más játékosokat. Az Indiai-óceán kegyetlen vizein való túlélés érdekében szövetségeket kell kötni más kalózkapitányokkal, így létrehozva a legbefolyásosabb kalózbandát.

A játék kiemelkedő jellemzői között szerepel a tengeri harc újradefiniálása, amit az Assassin’s Creed sorozat tengeri harcának úttörője, az Ubisoft stúdiója hozott létre. A játékban a játékosok egyedülálló tengeri játékélményt élhetnek át, ahol az innovatív szélrendszer segítségével gyorsabban navigálhatnak, tovább lőhetnek, erősebben csapódhatnak, kikerülhetik a halálos csapásokat, és pozícionálhatják magukat az ellenségek legyőzésére. A játékosok szabadon választhatják meg harci taktikáik által, hogy ellenségeiket lesben állva azonosítsák, nagy kereskedőhajókat vadásszanak le és legyőzzenek erős riválisaikat. A játék szóló vagy kooperatív módban is felfedezhető, ahol a játékosok dönthetnek úgy, hogy egyedül vagy más játékosokkal együttműködve szállnak szembe az ellenséges frakciókkal és jól védett konvojokkal. A játékban intenzív multiplayer akciók is helyet kapnak, ahol a kalózbandák versengenek az Indiai-óceán kincseiért. A Skull and Bones folyamatos kihívásokat tartogat a játékosok számára, új régiók felfedezésével, hatalmas hajókkal és lenyűgöző fegyverekkel.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu