Silent Hill: Townfall: Várod már a horrorjáték-franchise folytatását? Új hírek jöhetnek róla 2024 elején!

A Silent Hill: Townfall fejlesztői előrevetítik, hogy a következő évben több hír érkezik a készülő horrorjátékról.

 

A közelgő Silent Hill: Townfall fejlesztői, a No Code, jelezték, hogy 2024-ben új információk érkeznek a játékról. A Konami először 2022-ben jelentette be a Silent Hill: Townfall-t, számos egyéb kapcsolódó projekttel együtt. A rajongók csak egy rövid előzetes trailerben kaptak ízelítőt a Townfall-ből, amely a sorozatra jellemző pszichológiai horrorra épült. A rajongók csak annyit tudnak a Townfall-ról, hogy a No Code Studios és az Annapurna Interactive fejleszti.

A No Code Studios leginkább két kaland-rejtély játékáról, a Stories Untold-ról és az Observation-ról ismert. Mindkét játék nagyon horror szomszédos volt, és a stúdió korábbi munkái ezekkel a játékokkal reményt adnak a rajongóknak, hogy a Townfall jó kezekben van. Bár a játékról azóta nem sokat jelentettek be a 2022-es bemutatása óta, a No Code Studios nemrégiben üzenetet tett közzé a rajongóknak, hogy várhatóan 2024-ben lesz hír a játékról.

Egy Twitter-szálon a No Code elismeri, hogy az elmúlt évben új emberek csatlakoztak a vállalathoz, és hogy a stúdió továbbra is egy „rémálmon” dolgozik. A tweetben említett rémálom valószínűleg a Silent Hill: Townfall-ra utal. Megjegyzi, hogy az idén nincs további „jelzés” vagy hír a játékról, tréfásan elnézést kér, említve, hogy a következő évben több jelzés érkezik, még „ígérve” is.

A Silent Hill: Townfall még mindig kevés információval rendelkezik, a platformjairól vagy a megjelenési dátumáról semmit sem lehet tudni. Voltak olyan jelentések, hogy a Silent Hill: Townfall az Unreal Engine 5-öt fogja használni, mivel a No Code olyan szakembereket keresett, akik ismerik a játékmotort, és hogy felhagy az Unity-vel. Ezt tovább erősítette, hogy a No Code realisztikus karaktereket és környezeteket tervez programozni, valamint többplatformos teszteket végezni. Ez még mindig pletyka, mivel a No Code nem erősítette meg, hogy a játék az Unreal Engine 5-öt fogja használni.

A Silent Hill: Townfall mellett a franchise-nak több más projektje is folyamatban van. A Silent Hill 2 remake-je a Bloober Team által a legkiemelkedőbb projekt, amelyre a rajongók figyelnek. Egy másik fejlesztés alatt álló Silent Hill játék a Silent Hill f, amely egy rejtélyes japán faluban játszódik a 1960-as években. A Silent Hill f egy pszichológiai horrorjáték lesz, amelyet a híres Ryukishi07 írt, aki a Higarushi: When They Cry sorozatáról ismert. Mivel mindhárom játékról kevés információ került nyilvánosságra a 2022-es bemutatójukon kívül, a Silent Hill rajongók valószínűleg örülni fognak annak, hogy a Townfall legalább frissítést kap jövőre.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu