Szauront több színész is alakítja majd a Hatalom Gyűrűi 2. évadában?!

MOZI HÍREK – Az Amazon által készített A Hatalom Gyűrűi sorozat második évada újraértelmezi Szauron karakterét. A sötét úr szerepében több különböző színész tűnik fel, összetett és izgalmas megközelítést hozva a történetbe. Ez a változás tovább bonyolítja a már így is gazdag Középföldi univerzumot.

 

Tavaly az Amazon is elrepített minket Középföldére A Hatalom Gyűrűivel, igaz, a Tolkien által megteremtett világ rajongóinak nagyobbik fele nem igazán volt elégedett a látottakkal. De ez nem jelenthetett akadályt a stúdió hosszútávú terveit illetően, mivel ők már a kezdetektől fogva több évadban gondolkoztak, szóval még 2022 októberében megkezdték a folytatás munkálatait.

Nagyjából egy éve érkezett a hír, hogy Gavi Singh Chera is csatlakozott a bulihoz, de azt eddig a pontig nem tudtuk, hogy kit fog megformálni. Most viszont egy újonnan felbukkant hírmorzsa szerint a színész nem más, mint a hatalmas Szauron bőrébe fog bújni… Persze, akik tisztában vannak a sorozatban történtekkel, most egyből feltehetik a kérdést, hogy „az meg hogy lehet?”, hiszen az első évadban már láthattuk az Egy Gyűrű eredeti tulaját egy másik színész (Charlie Vickers) megformálásában.

 

 

Sőt, Vickers szerepelni fog a második évadban is, szóval első pillantásra nagyon kacifántosnak tűnhet ez az egész, pedig csupán arról van szó, hogy Szauron képes alakot váltani, így több különböző testben is láthatjuk majd. A források szerint Gavi Singh Chera a karakter „eredeti alakját” fogja megformálni, akinek „angyalibb”, „nem e világi” kinézete van.

Az is kiderült, hogy a második évadban a Hatalom Gyűrűinek legnagyobb részét elkészítik majd Celebrimbor tornyában, Szauron pedig ki is osztja azokat a törpöknek, embereknek és tündéknek. De azt egyelőre még nem tudni, hogy melyik formájában teszi majd meg mindezt, viszont ha tippelnünk kellene, Gavi Singh Cherát valószínűleg visszaemlékezésekben fogjuk csak látni, szóval mi a Vickers által megtestesített verzióra tesszük a voksunkat.

Forrás: Fellowship of the Fans

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu