Dráma az Usher-házban?! Kate Siegel kiakadt egyik színésztársára! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Kate Siegel-nek megszakadt a szíve amiatt, ahogy Frank Langella állítólag viselkedett a Netflix Az Usher-ház bukása című sorozatának forgatásán…

 

 

Kate Siegel „dühös” Frank Langella állítólagos viselkedése miatt, amit a Netflix Az Usher-ház bukása (The Fall of the House of Usher) című minisorozatának forgatásán tanúsított. Siegel elbűvölő alakítást nyújt Camille L’Espanaye szerepében, aki Roderick Usher törvénytelen lánya. Eredetileg Langellát szerződtették Roderick megformálására. Ám végül Bruce Greenwoodnak kellett beugrania, hogy megmentse a szerepet. Langellát a forgatás felénél kirúgták „elfogadhatatlan viselkedés” miatt (a Deadline szerint). Siegel pedig egy nemrégiben megjelent podcastban adott hangot nemtetszésének Langellával és a helyzettel kapcsolatban. Siegel azt mondta:

„Haver, a legnagyobb sz*rság történt! Azoknak, akik helyesen dicsérik Bruce-t [Greenwoodot], nem szabad elfelejteniük, hogy minden egyes jelenet, amit Bruce forgatott, és amiben nem Carl Lumblyval szemben ült, egy sürgős újraforgatás volt. Szinte az összes jelenetét újraforgattuk. Elképesztő, amit csinált.”

Siegel részletezte Langella helytelen viselkedésének hatásait:

„Szívszorító volt. Megrendítő, szívszorító és kiábrándító volt. Az embereket megbántották. Én érintőlegesen – nem voltam érintett semmilyen tényleges HR-es dologban. De hallani róla, tudni, hogy a stábtagok szomorúnak és kellemetlenül érezték magukat, és hogy a stáb más tagjai – a stáb más tagjai – kihasználták őket, és ez egyszerűen lesújtó volt.”

 

Milyen hatásai voltak a Kate Siegel említette botránynak?

 

Bruce Greenwood szinte lehetetlen helyzetbe került. Ennek ellenére mégis elvállalta Roderick Usher szerepét Az Usher-ház bukása című filmben, miután Frank Langellát megvádolták azzal, hogy szexuálisan zaklatta egyik női színésztársát (a TMZ szerint). Langella tagadta a vádat. A sajtóban a saját oldalát adta elő a történetnek. Mike Flanagan áll az Edgar Allan Poe 1839-es, azonos című novellájának Netflix-adaptációja mögött. A minisorozat társszereplője, Kate Siegel ugyanebben a podcastban nyilatkozott:

„Mike annyi időt töltött azzal, hogy felépítsen egy csodálatos díszletéletet, tapasztalatot és családot. És az, hogy egy ember bejöhet, és elszúrhatja ezt az egészet, engem is feldühített. És azt hiszem, amikor Bruce megérkezett, mindenki megkönnyebbült, mert volt egy partnerünk. Volt valaki, akit tiszteltünk, és aki tisztelt minket, és egy családtag is visszatért.”

„És azt hiszem, ez csak megerősítette bennem azt az érzést, hogy nem kell sanyargatnod magadat ahhoz, hogy művész legyél.”

„Lehetsz jó ember, megjelenhetsz és végezheted a munkádat, még akkor is, ha egy extrém személyt játszol, még akkor is, ha extrém helyzetekben vagy. Képes vagy rá – bárki képes rá -, hogy józan, kellemes és profi legyél a forgatáson.”

Az Usher-ház bukása mind a nyolc epizódja elérhető a Netflixen.

Forrás: Deadline, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu