Red Dead Redemption 2: egy rajongó álma valóra vált: Arthur Morgan naplóját kapta ajándékba!

Egy Red Dead Redemption 2 rajongó számára valóra vált az álom, amikor születésnapjára megkapta Arthur Morgan naplójának részletes másolatát. A TikTok felhasználó RDR2_Outlaws osztotta meg a különleges ajándékot, ami gyorsan népszerűvé vált, bemutatva az egyik legkedveltebb videojáték-karakter mélységét és részletgazdagságát. A videó érzelmes betekintést nyújt Arthur rajzaiba és írásaiba, életre keltve a játék világát egyedülálló és személyes módon.

 

Arthur Morgan, a Rockstar Games Red Dead Redemption 2 játékának egyik legösszetettebb karaktere, nem csak a játék akciójáért volt híres, hanem mélységéért is, amelyet nagyrészt a személyes naplóján keresztül mutattak be. Ez a napló, Arthur lelkének egy ablaka, tartalmazza gondolatait, rajzait és megfigyeléseit az állatokról, emberekről és sok minden másról.

Most egy rajongó büszke tulajdonosa lett ennek a naplónak, amelyet a TikTok felhasználója, RDR2_Outlaws így írt le: „A barátnőm éppen a legjobb születésnapi ajándékot adta nekem.” A mellékelt videó megható, bemutatva számos Arthur Morgan által készített rajzot a játékból. Hallhatóak a legendás cowboy legőszintébb szavai, a háttérben pedig Dutch van der Linde bandájának tagjainak hangjai is felcsendülnek.

@rdr2_outlaws Taking this with me everywhere i go #rdr2 #reddeadredemption2 #arthurmorgan #arthurmorganjournal #johnmarston ♬ origineel geluid – RDR2Outlaws

Ahogy látható, a napló Arthur Morgan legintimebb tárgya. És most a rajongóknak lehetőségük van arra, hogy birtokolják, bár nem olcsó. A Millenium szerint az Etsy weboldalon megvásárolható, és több mint 100 euróba kerülhet, szállítási költségekkel együtt. Más ikonikus Arthur Morgan tárgyak, mint a kalapja és öltözéke is megvásárolhatók, de ezek sem olcsók.

A mai napig a napló 2,015 vásárlói értékelést gyűjtött, mindegyik 5 csillagos. Egy kínai cég, amely a videojáték-relikviákra specializálódott, a napló 575 oldalát a lehető legnagyobb pontossággal rekonstruálta. Egy felhasználó, aki nagyon ajánlja ezt a terméket, így fogalmazott: „Mintha belenyúltam volna a képernyőmbe és kihúztam volna a naplóját,” kiemelve a termék népszerűségét és az elmúlt hat hónapban tapasztalt magas eladási volumenét.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu