Komolyan ez lehet a Death Stranding 2 hivatalos címe?! Íme a legfrissebb szivárgás! [VIDEO]

Egy megbízható iparági bennfentes kiszivárogtatta a Kojima Productions Death Stranding 2-jének állítólag hivatalos és igencsak furcsa címét…

 

 

Hideo Kojima Death Stranding folytatása a Death Stranding 2: On The Beach címet viseli majd. Legalábbis ezt árulta el egy megbízható iparági bennfentes. A forrás néhány további információt is megosztott a készülő játékkal kapcsolatban. Mindez arra utal, hogy 2024-ben végre több hivatalos DS2 hír is érkezik.

A Death Stranding 2-t eredetileg a 2022-es The Game Awards-on jelentették be egy bővített, in-engine vágóképekből álló trailerrel.

Igazi Kojima-módra a videó több kérdést kínált, mint választ a Death Stranding folytatásával kapcsolatban, annak ellenére, hogy a játékidő több mint négy perc volt. A játékról azóta sem árultak el mást.

 

A Death Stranding 2 állítólagos címe egyértelműen kapcsolódik az eredetihez

 

Habár a Kojima Productions rádiócsendje továbbra is tart, a Dealabs Billbil-kunja most megosztott néhány új információt a játékról. Köztük az állítólagos hivatalos címet: Death Stranding 2 – On The Beach. Bár a sorozat történetét nem ismerők számára ez meglehetősen furcsa elnevezésnek tűnhet, egyértelműen kapcsolódik az eredeti Death Strandinghez. Hiszen szó szerint sok időt töltöttünk a tengerparton.

 

Hamarosan érkezik a második előzetes?

 

Billbil-kun arról is beszámol, hogy a játék második trailere a közeljövőben fog megjelenni. Azt jósolja, hogy ez valamikor a következő 15 napban, tehát legkésőbb február elején megtörténik. Ez az állítás egybecseng azzal a ténnyel, hogy a Sony az elmúlt öt évből négyszer februárban tartotta a PlayStation State of Play közvetítését. Ettől a szokástól csak 2020-ban tértek el, amikor a világjárvány miatt a legtöbb termék ütemezése eltolódott.

Jeff Grubb iparági bennfentes szintén úgy véli, hogy egy új State of Play van a láthatáron, és ezt a Giant Bombcast podcast január eleji epizódjában is elmondta.

Ami magát a videót illeti, a DS2 második trailere már régóta készülhetett. Konkrétan Kojimát még szeptember végén látták egy State of Play-hez kapcsolódó Premiere Pro-projekt szerkesztésén, bár az a videó még mindig nem látott napvilágot.

A híres játéktervező legutóbb szilveszterkor említette a Death Stranding 2-t. Akkor elárulta, hogy a projekt japán szinkronmunkálatai 2024-ben kezdődnek. Az angol szinkronhangok nagy része vélhetően ekkorra már elkészült. Már csak azért is, mert Norman Reedus korábban elárulta, hogy a projektnek ez a fázisa még 2022 első felében kezdődött. Reedus mellett Lea Seydoux és Troy Baker is megerősítették, hogy visszatérnek a közelgő folytatásban, amely a pletykák szerint 2025-ös megjelenést céloz meg.

Forrás: Dealabs, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu