Skull And Bones: nyílt béta, frissített rendszerigények és az 1. évi bővítések [VIDEO]

A Ubisoft kalózkodós játéka talán végre méltóztatik is megjelenni…

 

A francia kiadó közölte a nyílt béta részleteit. Minden platformon február 8-a és 11-e között fut, támogatott lesz a crossplay, és ha megvesszük a játékot, az addig elért eredményeink is megmaradnak. A Red Isle központ mellett az afrikai és a kelet-indiai partokat fedezhetjük fel, és az Infamy szintünk maximum hatos lehet. Lássuk a rendszerigényeket:

Fő PC-s funkciók: korlátlan FPS, HDR, SDR, képkalibráció, több monitoros és szélesvásznú támogatás, játékon belüli benchmark, részletesen beállítható kezelés, Nvidia DLSS és AMD FSR támogatás, sugárkövetés.

 

1080p, 30 FPS, low grafikai preset:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (verziószámot nem írnak, de x64)
  • Processzor: Intel Core i7-4790 vagy AMD Ryzen 5 1600, vagy jobb
  • Memória: 8 GB, dual channelben (2×4 GB)
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM-mal) vagy AMD Radeon RX 5500 XT (8 GB VRAM-mal)
  • Szabad tárhely: 65 GB SSD-n

 

1080p, 60 FPS, high grafikai preset:

  • Operációs rendszer: Windows 10/11 (verziószámot nem írnak, de x64)
  • Processzor: Intel Core i7-8700K vagy AMD Ryzen 5 3600, vagy jobb
  • Memória: 16 GB, dual channelben (2×8 GB)
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 2070 (8 GB VRAM-mal) vagy AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB VRAM-mal)
  • Szabad tárhely: 65 GB SSD-n

 

1440p, 60 FPS, high grafikai preset:

  • Operációs rendszer: Windows 10/11 (verziószámot nem írnak, de x64)
  • Processzor: Intel Core i7-9700K vagy AMD Ryzen 5 5600X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB, dual channelben (2×8 GB)
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB VRAM-mal) vagy AMD Radeon RX 6800 (16 GB VRAM-mal)
  • Szabad tárhely: 65 GB SSD-n

 

4K, 60 FPS, ultra grafikai preset, DLSS/FSR balanced beállítással:

  • Operációs rendszer: Windows 10/11 (verziószámot nem írnak, de x64)
  • Processzor: Intel Core i5-11600K vagy AMD Ryzen 5 5600X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB, dual channelben (2×8 GB)
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB VRAM-mal; DLSS balanced) vagy AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB VRAM-mal; FSR balanced)
  • Szabad tárhely: 65 GB SSD-n

 

A szezonális tartalmakban a játékosok veszélyes utazásra indulnak, ahol olyan legendás kalózurakkal kell szembenézniük, mint Philippe La Peste és a Hubac ikrek. Stratégiát kell kidolgozniuk és legyőzniük ezeket az új, egyre nehezebbé váló fenyegetéseket. A stratégiai hajófelszerelések és a szezonális hajók és felszerelések kulcsfontosságúak lesznek ahhoz, hogy legyőzhessék őket a végső leszámolásban az egyes szezonok végén. Fel kell készülniük a birodalmuk bővítésére és védelmére azáltal, hogy erősebb felszereléseket és értékes nyersanyagokat rablanak a szezononként bevezetett új események révén. Szembe szállhatnak a kereskedelmi konvojokkal, elit hadihajókkal és más ragadozókkal a nyílt tengeren. A nagyobb kihívások nagyobb jutalmakat hoznak, miközben ezeken a dinamikus és kiszámíthatatlan vizeken navigálnak.

Mi a helyzet az endgame tevékenységekkel? Itt a játékosok veszélyesebb kihívásokkal, nagyobb tétekkel és szövetségekkel kell, hogy szembenézzenek, amelyek rivalizálássá alakulhatnak. A kingpinekkel való együttműködésből rivalizálás alakulhat ki, így szembe kell nézniük az áruló kalózélet veszélyes következményeivel. Átvehetik az irányítást a The Helm, egy páratlan csempészkolosszus felett, hogy felépítsék csempészbirodalmukat. Manufaktúrákat irányíthatnak az Indiai-óceánon, növelhetik a profitot a kereskedelmi útvonalak stratégiai irányításával, és a műveletekhez szükséges fejlesztésekbe befektethetnek. Mindezeken felül a legendás rablások (Legendary Heists) és az ellenséges átvételek (Hostile Takeovers) nevű tevékenységek is izgalmas fordulatot adnak a birodalomépítésnek, és minden szezonban új endgame funkciókat vezetnek be.

És lesz PvP is. Nagy kockázatú, magas jutalommal járó Helm Wagers és Cutthroat Cargo módokról van szó. A játékosok elfogadhatják a kihívásokat és a legendás kincses térképeket, amelyek szó szerint célkeresztet tűznek a fejükre, amíg el nem érik a célt. A csúcsra emelkedve megszilárdíthatják nevüket a Kingpinek között, jutalmakat szerezve a ranglistán elért helyezésük alapján. Minden szezonban ingyenes, időhöz kötött események vannak; együtt lehet működni a többi kalózzal, lesznek exkluzív közösségi eseményeket, és a kincses zsákmány megszerzése sem marad el. A ranglista minden szezonban új jutalmakkal újul meg, arra ösztönözve a játékosokat, hogy folyamatosan a csúcsra törekedjenek.

A Skull and Bones február 16-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re és Amazon Lunára. A Sea of Thieves után lesz-e kereslet még egy ilyen játékra?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu